Okolice Wałbrzycha są już dawno ukończone dowód :
Na Hogu się nie znam, w planach mapa miała być w tym programie lecz niestety nie zgłębiłem jego tajemnic, wszystkie próby pozostawię bez komentarza...
Ostatnio zmieniony przez Stig360 2010-07-28, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
No proszę,Świdnica,często swego czasu jeździłem szynobusem z Legnicy do Świdnicy,trasę znam na pamięć,czekam na pierwsze efekty,mapa wydaje się być mega ciekawa,pozdrawiam.
Okolice Wałbrzycha są już dawno ukończone dowód : [url=http://a.imageshack.....th.jpg]Obrazek[/URL]
Na Hogu się nie znam, w planach mapa miała być w tym programie lecz niestety nie zgłębiłem jego tajemnic, wszystkie próby pozostawię bez komentarza...
Też nie zgłębiłem Hoga , a może i nie chciałem. Screen prezentuje się fajnie, al bardziej ciekawi mnie jak poradziłeś sobie ze zjazdem do Swiebodzina.
Jeżeli screen prezentuje Wałbrzych Szczawienko to nie kojarzę miejsca, ale mogę już po prostu nie pamiętać.
drstrach rzeczywiście, nie zwróciłem uwagi. Przepraszam
pietrek chętne bym udostępnił kilka kolejnych screenów lecz mam problem z komputerem, więcej o tym za kilka minut w odpowiednim dziale.
Są wykonane kopie zapasowe w 3 różnych miejscach więc nie ma opcji że wszystko przepadło (wczoraj na szczęście dokonałem nadpisu kopii zapasowych)
Ostatnio zmieniony przez Stig360 2010-07-29, 20:02, w całości zmieniany 1 raz
Niestety laptop jest zawieszony z użytku, wszystko przenoszę na PCta.
Mapka jest dalej prowadzona ku Wrocławiowi, kilka świeżych screenów:
>
>
Proszę o rzetelną krytykę
Mam do was pytanie, będąc dziś na rekonesansie zauważyłem że remontują kawałek Żarów - Imbramowice i jakiś mały kawałek w okolicy Jaworzyny(w tym tor na stacji w kierunku Wrocławia), czy mam nanieść przyszły wygląd tego odcinka??, czy zostawić tak jak było dotychczas??
Razem z bartoszq3 (gość od sieci itp) doszliśmy do wniosku że przyda się pomoc.
Mowa tu o kimś kto przetestuje, poprawi, doda. Puki co współpraca jakoś się układa ale wiadomo, więcej znaczy : dokładniej, lepiej, szybciej i raźniej.
Wymagania? niskie :
- jakieś pojęcie o robieniu map w trs 2k6 (nie mam tu na myśli jednej tekstury i pół peronu)
- komunikator obsługujący gg, najlepiej skype
- ranga na forum przynajmniej nowy (chodzi mi to ogólnie żeby nie było czegoś takiego : pokaż ja zobaczę a za pół roku się odezwę z niczym. )
- wiek +15 lat
- dysponowanie w miarę wolnym czasem
Jeśli chodzi o testowanie to ja jestem chętny. Posiadam dużo wolnego czasu. O budowie map mam pojęcie srednie, ale linie którą budujesz znam bardzo bardzo dobrze i z chęcią przetestuje odcinek który zrobiłeś. Pozdrawiam Ryhu
PS. Zyczę zapału i weny do dalszych odcinków trasy
Ostatnio zmieniony przez ryhuPKP 2010-08-29, 08:20, w całości zmieniany 2 razy