A w CMP sprawdziłeś co masz wpisane.
Po otwarciu CMP sprawdź: Plik / Ustawienia / Internet - czy masz wpisane Twoje hasło i login z Auranu. Zdarza się czasami że po "zawirowaniach" na Auranie znikają wpisy rejestracyjne.
Czyli jesli masz pirackiego TRS'a to wywala Ci bardzo dobrze, albo jezeli masz oryginał i zarejestrowane na DLS to podaj swoj Login i hasło w opcjach CMP aby mógł się połączyć z serverem Auranu.
Czyli jesli masz pirackiego TRS'a to wywala Ci bardzo dobrze, albo jezeli masz oryginał i zarejestrowane na DLS to podaj swoj Login i hasło w opcjach CMP aby mógł się połączyć z serverem Auranu.
Maciek, tutaj się z Tobą nie zgodzę. Ja mam TRS2004 i 2006. Mi też wywalało "NIE UDAŁO SIĘ ZAREJESTROWAĆ KLUCZA REJESTRU TRAINZ URL" mimo że mam 04 i 06 zarejestrowanego. Teraz gra wszystko i nie wywala tego denerwującego komunikatu :] Oba TRS mam oryginalne z gram.pl :]
Ostatnio zmieniony przez Kamil 21-02-2010, 10:53, w całości zmieniany 1 raz