Pomógł: 34 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 1348 Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-04-2010, 22:24
Krzysiek, wsiadam na Wschodniej. Zająć jakiś stosowny przedział? Od razu powiem, że będziemy razem z bratem celować w przedział dla palących w jednym z dwóch ostatnich dwójek (w składzie jest 5 wagonów o układzie 2kl+2kl+1kl+2kl dla palących+2kl dla palących). :)
Moją mordę znacie więc jak coś to wiadomo :) My pewnie rano jeszcze do Ciechocinka pojedziemy. Po imprezie są dwie propozycje : albo Terespol i białoruskie M62, albo Kozłów i LHS
Pomógł: 10 razy Wiek: 40 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 549 Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-04-2010, 07:59
Krótko o imprezie:
-Fajny skład
-mega spotkanie ze znajomymi :P
-słabo organizacyjnie
-1/3 fotostopów skaszaniona jeżeli chodzi o miejscówkę
-kolejna 1/3 jeżeli chodzi o organizację
-kilka naprawdę dobrych
No i oczywiście pan organizator okazał się "człowiekiem nie znoszącym sprzeciwu"... Lekka awantura jak widać musiała być
_________________ Odstawiony do zapasu długotrwałego.
Ja właśnie dotarłem do domu. Impreza była gruba, trochę fajnych fotostopów było. Ogólnie organizacja spoko, szczególnie, że to pierwsza tego typu impreza SKSS.
Pomógł: 34 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 1348 Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-04-2010, 14:39
Komplet miejsc siedzących. Stojących osób było hmm... ten kto chciał, ten stał. :P Ponadto niższy poziom w pierwszym członie było jako "réserve" (napis brzmiał "reservé" :P). Zaplecze gastronomiczne i techniczne inaczej. Za Brodnicą przyjechał catering o nazwie "Bankiet" z Bydgoszczy i dostarczył zestawy jedzeniowe. Ogółem, bardzo fajnie. :P
Ja jestem mile zaskoczony. Była to pierwsza impreza SKSS, a było naprawdę cacy. Fajne fotostopy (i nawet pogoda dopisała), obiad w cenie, darmowe gratisy :) Super bylo :P Szkoda, braku fotostopów od Sierpca do Torunia ...