Wysłany: 06-05-2009, 18:42 Ustawianie To oraz ich konfiguracja
Witam. Mam mały problem. Zakładam że może wynikać ze to jednynie 2 semafory na moim małym zalążku mapy. W kazdym bądź razie mam 2 semafory To które świecą mi się namiętnie na zielono przy czym ja byłbym chętny za ustawieniem na pomarańczowo tak jak to na mojej lini koło bloku jest...
Nie znam się za bardzo na konfiguracji owej sygnalizacji. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć na czym polega mój błąd? Dodam że gdy jakiś tabor się znajdzie przed bądź za sygnalizatorem to ten nadal na zielono daje. Gdy dam jakikolwiek semafor za nim to znowu na zielono..
Ostatnio zmieniony przez skorek11xn 06-05-2009, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Tarcze świecą na zielono gdyż wymagają skonfigurowania (właściwości obiekty, taki przycisk ze znakiem zapytania). Musisz wskazać dla każdej tarczy semafor, o którym ona ostrzega, wtedy sygnały będą wyświetlały się prawidłowo.
i od razu zmień sposób ustawiania wysięgników sieci trakcyjnej na naprzemienne w linii prostej, To tak na marginesie. O ile oczywiście zwracasz uwagę na takie rzeczy na swojej mapie.