Witam.Zrobiłem sobie mostek dla mechaników-pantograf.Zrobiłem mu animację podnoszenia się i próbuję wyeksportować ją do *.kin.Lecz wyświetla się to"No bones to export".Wiem że to znaczy że nie mam"kości animacji".Pierwsze pytanie.Jak ustawić te"kości".A drugie. World/Custom/pant/mostek/[pliki]mostek.gmw,mostek.imw,mostek.pm,config.txt
Coś jeszcze? A,i jak wyeksportuję anim'a to mostek nie będzie się ciągle podnosił i opuszczał?
Na stronie PPT w zakładce 3D jest link "trainz od kuchni..." polecam ściągnąć sobie polskie CCG i zmusić się do poczytania ww. dokumentu. Znajdziesz tam prawie wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania, a nie z każdą pierdołą "lecisz" na forum. Jesteś w tej chwili na takim poziomie wiedzy, że Twoje pytania (aby Ci udzielić wyczerpującej informacji) rodzą pytania do Twoich pytań, gdyż mieszasz z definicji wiele pojęć z braku wiedzy. Trochę cierpliwości i wysiłku w poczytaniu "CCG - Content Creators Guide".