Budowe postanowiłem zacząć od połączenia z St. Denis, konkretnie poprzez linie DCE.
Linia ta w mieście Corse ma 38 przystanków. Wiedzie przez praktycznie całe miasto i wyznacza oś wsch-zach. Przecina najważniejsze dzielnice i jest kręgosłupem systemu tramwajowego w mieście. DCE jest również linią z najlepszą częstotliwością, oraz największą ilością taboru liniowego. RATC wysyła codziennie w szczycie porannym i popołudniowym na tą linię 35 składów (razem z 25 brygadami z St. Denis daje jej to w sumie 60 brygad w ruchu w szczycie).
No, wreszcie doszedłem do stylu, w którym chce tą mape budować. Jestem z siebie zadowolony. Dodam jeszcze, że brakuje latarni, samochodów, ludzi, ławeczek obok stawu, sygnalizacji świetlnej i paru innych drobiazgów, które wkrótce uzupełnie. Czekam na komentarze. :)
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-07-2010, 11:40
Jedyne co nie pasuje do Twojej mapy to te tory: http://img42.imageshack.u...01007170009.jpg
Trawa wygląda na nich jaz z pola golfowego, jeśli nie masz innych torów z zielskiem, możesz zrobić repa, biorąc np. trawę z moich peronów (jest tam taki spline z trawą). Ta trawa jest tak zielona, że aż świeci, chyba że tak ma być, a mapa to wersja acid
Pomógł: 34 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 1348 Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-07-2010, 13:00
Te podłoża torowe mi sprawiają coraz więcej problemów. Już ze 2 razy je przyciemniałem i dalej są za jasne. Dobrze, że przynajmniej te nawierzchnie torowe pod przystankami dobrze wyglądają.
@drstrach, okej, obadam tą trawe i w razie co, pokaże screeny z poprawionymi elementami. Dzięki. ;)