Pytanie z rzędu podstawowych (przynajmniej dla mnie :)... W jaki sposób można w TRS2004 wyeksportować i później zaimportować, np. w razie konieczności reinstalacji systemu (a więc i TRSa) sesję do przygotowanej przez siebie mapy? Z samą mapą nie ma problemu, wystarczy skopiować ją z odpowiedniego podkatalogu z symulatorem w inne miejsce, a potem, po reinstalacji, wgrać w odpowiednie miejsce, ale jak to wygląda z sesją? Spróbowałem analogicznego zabiegu jak z mapą, ale po ponownym wgraniu plików sesji do podkatalogów TRSa (do podkatalogu Cache/Sessions) program sesji nie widzi... Co robię nie tak..? Pozdrawiam przedświątecznie. Alek
\Program Files\Auran\TRS2004\Cache\Sessions - tutaj są zapisywane sesje z maszynisty ( po przerwaniu i zapisaniu stanu gry .
Tobie chodzi raczej o sesje z geodety ( konfiguracja semaforów , tabor , zaklady przemyslowe , polecenia ) a to znajduje się tu :
\Program Files\Auran\TRS2004\World\Custom\profiles
Oczywiscie najlepiej zrobić tak jak sugruje Alana .
Pomógł: 1 raz Wiek: 73 Dołączył: 27 Lut 2008 Posty: 26 Skąd: Chicago, IL USA
Wysłany: 06-04-2008, 00:01
irekec napisał/a:
\Program Files\Auran\TRS2004\Cache\Sessions - tutaj są zapisywane sesje z maszynisty ( po przerwaniu i zapisaniu stanu gry .
Tobie chodzi raczej o sesje z geodety ( konfiguracja semaforów , tabor , zaklady przemyslowe , polecenia ) a to znajduje się tu :
\Program Files\Auran\TRS2004\World\Custom\profiles
Oczywiscie najlepiej zrobić tak jak sugruje Alana .
A czy ktos wie,jak to zrobic w TRS2006???
Proboje juz od jakiegos czasu,ale nawet nie moge znalezc mojej mapy.Moze katalog ukryty? Jezeli tak, to GDZIE?
CMP się kłania. Możesz to wszystko spakować w jedno CDP i masz wszystko.
Wejdź w "Zarządzaj zawartością" odszukaj swoje pliki, prawy myszy pakuj do CDP i już.