Witam :-)
Mam następujący problem. Zakupiłem bilet FCP lecz jest on niewidoczny w CMP. Poza tym CMP działa normalnie czyli ściąga wolno i z limitem. Bilet jest widoczny w Auran Planet i został aktywowany. Mam TRS 2009. Bardzo dziękuję za pomoc.
Musisz teraz wejść na stronę główną AURAN, zalogować się, otworzyć swoje konto i tam na dole ekranu (przynajmniej u mnie) będą ikonki FCT z datą zakupu o raz poleceniem do aktywacji. Kliknij na to polecenie - Twój bilet zostanie aktywowany i wyświetli się okres ważności na jaki wykupiłeś sobie ten FCT. Po tej czynności otwórz CMP, teraz powinieneś mieć już aktywne szybkie połączenie.
Pozdrawiam
Jeśli coś pominąłem, to proszę kolegów o korektę
Cholercia, dopiero teraz przeczytałem, ze uaktywniłeś ten bilet, ale na wszelki wypadek sprawdź.
Robiłem tak jak napisałeś, bilet mam aktywny, CMP loguje się na moje konto lecz bilet FCP nie działa. Chyba będę musiał napisać do Auranu ale nie wiem jeszcze jak to zrobić no i nie znam angielskiego. :oops:
Miałem podobny problem, na stronie Auranu wejdź na Forum i tam znajdziesz Helpdesk, zaloguj się na nim, następnie wejdź w `Submit a Ticket` odznacz wersje TRS i napisz taką wiadomość `I have a first class ticket, but my download speeds are slow, or I can't download, what should I do? `