Wysłany: 24-05-2010, 18:00 TRS2006 - problem z przerzutem
Od dłuższego czasu mam już 06, ale dalej muszę siedzieć na 04...
Dodatki na nowo zainstalowane, wiadomo, działają świetnie, niektóre przerzucone z 04 również, ale tych drugich działających jest dosłownie kilka.
W cmp pozaznaczałem niedziałające i niepotrzebne mi dodatki, i chciałem je usunąć, cyk- niedasie. Trudno, zaznaczyłem następne, pakiet semaforów chestera i erniego, duszę crtl+m i dupa. wyskakuje lista błędów kolejno do każdego dodatku, który chciałem skopiować, każdy brzmi tak samo - nie udało się przerzucić dodatki takiego i takiego.
Co jest?
Wysłany: 25-05-2010, 07:08 Re: TRS2006 - problem z przerzutem
Radziosław napisał/a:
Od dłuższego czasu mam już 06, ale dalej muszę siedzieć na 04...
Dodatki na nowo zainstalowane, wiadomo, działają świetnie, niektóre przerzucone z 04 również, ale tych drugich działających jest dosłownie kilka.
W cmp pozaznaczałem niedziałające i niepotrzebne mi dodatki, i chciałem je usunąć, cyk- niedasie. Trudno, zaznaczyłem następne, pakiet semaforów chestera i erniego, duszę crtl+m i xxx. wyskakuje lista błędów kolejno do każdego dodatku, który chciałem skopiować, każdy brzmi tak samo - nie udało się przerzucić dodatki takiego i takiego.
Co jest?
Witam. Ja myśle że cos trzeba grzebać w cfg. konkrenie
w lini
trainz-build 1.3
i zmienić na inna wartość, koledzy wiedzą jaką to ci podpowiedzą.
_________________ [Odcinek Psie Pole => Tzebnica ] ANULOWANY!
A może uruchom CMP jako administrator? Windows robi czasem głupoty z uprawnieniami.
Mam jedno konto.
Rozumiem, mimo wszystko spróbuj. Miałem problem z CMP, który nie chciał być domyślnym programem do otwierania plików CDP w Firefoxie. Uruchomienie RAZ CMP w trybie admin pomogło.