Wysłany: 26-03-2010, 21:48 Nie działa mi żaden wagon.
Nie działają mi wszystkie wagony w Trainz 2004 sp 4, nawet te wbudowane w gre i te ściągnięte. Osobowe i towarowe - nic nie działa. W geodecie, maszyniście, scenariuszu i w lokomotywowni widać tylko same lokomotywy, a wagonów brak. Nie mam pojęcia co zrobić? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Mam oryginał na 100%. Nie mam pirata, nie chce przeinstalować bo pościągałem wiele dodatków które działały do wczoraj wieczora. Dzisiaj włączam grę a tu niespodzianka. Jest może jakieś inne rozwiązanie?
Tylko to zostało tak? Te dispacementes czy jakoś tak muszę skopiować i przeinstalować i potem to wkleić spowrotem. Tak zrobię, za pół godziny napisze co się działa po reinstalacji. Ale zastanawia mnie co mogło być przyczyną tego?
Udało się. Po reinstalce wszystko chodzi płynnie, tylko zastanawiam się co mogło być przyczyną całej tej sprawy? Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam! Temat uważam za zamknięty.
ja też miałem taki problem a rozchodziło sie o trainz paint shed program do przemalowywania wagonów i lokomotyw w grze po odinstalowaniu tego niedziałały mi żadne dodatki a jak w grałem spowrotem wszystko wróciło do normy.