Wysłany: 11-01-2014, 13:48 Microdem, trainz hog itd.
Proszę was o film-poradnik na youtube z microdem, trainz hog itd.
Bo ja z instrukcji Jamala nic nie rozumiem, a mam dopiero 14 lat.
Nie zamykajcie tematu!
Ostatnio zmieniony przez kacpereu55 11-01-2014, 13:48, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 11-01-2014, 14:02 Re: Microdem, trainz hog itd.
kacpereu55 napisał/a:
Proszę was o film-poradnik na youtube z microdem, trainz hog itd.
Bo ja z instrukcji Jamala nic nie rozumiem, a mam dopiero 14 lat.
Nie zamykajcie tematu!
Bo dla Twojego widzimisię ktoś będzie tracił czas i robił film-poradnik.
Nie wszyscy muszą być budowniczymi map. Zabierz się za budowę lokomotyw lub wagonów.
Pomógł: 125 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3930 Skąd: Opole
Wysłany: 11-01-2014, 14:13
Skoro nic nie rozumiesz z instrukcji Jamala, to co zrozumiesz z innej. Może Twoja percepcja umysłowa nie jest jeszcze na odpowiednim etapie rozwoju i trzeba poczekać. Proponuję Tobie poczytać i pooglądać mapy jakie stworzyli inni, są dostępne. Jeżeli brakuje Tobie czasu, to zaraz możesz mieć jego dużo, więc zastanów się dwa razy zanim napiszesz następnego posta.
Pomógł: 98 razy Wiek: 37 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 2250 Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 11-01-2014, 14:20
To ja powiem inaczej. Na oficjalnym forum Auranu (to ci, co zrobili Trainza), jest taki użytkownik MalignusPL. On od ponad roku buduje tę mapę (a w każdym razie na pewno okolice), możesz tam pójść i mu kibicować. A nam skończ zawracać głowę, bo nikt za Ciebie robić nie będzie.
Twoją szpetną bezczelność przypiszę gówniarskiemu wiekowi, więc okażę trochę pobłażliwości i pozwolę Ci bez banowania dorosnąć. Trainz jest bardzo wymagającą grą i nawet nie wszyscy dorośli sobie z nią radzą. Ty masz to szczęście, że jesteś młody i masz czas wcześnie to trudne środowisko ogarnąć. Do roboty!