Wysłany: 05-10-2014, 16:33 Nie mogę sterować kabiną Su45
Witam,otóż nie dawno zainstalowałem kabinę su45,mój problem jest taki
że w kabinie nic się nie chce włączyć(poza klaksonem).Np nie mogę
przejść do kabiny B ,w której jest szafa NN,jeśli dam maszyniście
komendę zmień kierunek,wtedy wywala grę .Jak dam maszyniście w kabinie A
komendę jedź,owszem jedzie tylko że żadne lampki w kabinie się nie
świeca,licznik się nie obraca(tak jakby lokomotywa stała
wyłączona),albo jeżeli chcę przejść z jednej su45 do drugiej su45 to
także wywala grę.
Kolega wybaczy, ale wróżka się zwolniła, czarny kot zdechł a w szklanej kuli skończył się akumulator. W związku z powyższym NIE jesteśmy wstanie wywróżyć ani odczytać z gwiazd następujących rzeczy:
- jaka wersja kabiny? najnowsza?
- w jakich lokach ją wstawiałeś?
- czy na pewno w dobrych i według opisów?
- najważniejsze: JAKA WERSJA GRY!!!!!!!
Pomógł: 125 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3930 Skąd: Opole
Wysłany: 05-10-2014, 18:15
Przez pomyłkę skasowałem temat do którego odwoływał się D_M. Nie oznacza to, że zwalnia od odpowiedzi na drugie pytanie. Jeżeli nie potrafisz pobrać łaty albo się Tobie nie chce jej pobrać, to nie licz na żadną pomoc. Jeżeli założysz następny temat dotyczący tego samego problemu dostaniesz odpowiednią odpowiedź.
Wysłany: 05-10-2014, 20:37
To się na drugi raz nie myl ryszard
Kolego D_M,byłem na 100% pewny,że ten bulid 41844 -> 44653 mam zainstalowany,ale jednak nie .I tu mój kolejny problem ten bulid nie chcę się zainstalować,wyskakuje czerwony komunikat po angielsku-''Ten patch nie stosuje się do aktualnej wersji instalacyjnej.
Nie ważna operacja poprawka została określona. Łatanie przerwane''.Co jest tego przyczyną?
Ja w swoim trs-ie mam SP2,więc wydaje mi się że muszę zainstalować jeszcze SP3,a potem dopiero SP4.Myślę,że się uda.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez 16romet 05-10-2014, 21:57, w całości zmieniany 3 razy
Widocznie nie masz 41844, tylko jakiś inny. Sprawdź jaki masz build i pobierz sobie odpowiedni patch z: http://www.auran.com/servicepacks/#TS2009
Uzbrój się w cierpliwość, patchowanie może trwać kilka godzin. Trzeba też mieć z co najmniej 4 GB wolnego miejsca na partycji systemowej.
_________________ TRS2006 EK build 3092, TC 3323, TS2010 49933, TS12 49922
Mapka Kaczyce-Manowce dostępna w archiwum TrainzMaps
Wysłany: 07-10-2014, 23:52
D_M zrobiłem tak jak napisałem w wcześniejszym poście i kabina zaskoczyła,na razie nie mogę jej odpalić ale to kwestia doczytanie instrukcj.Dziękuje i pozdrawiam.