jagg, taky szukam už 2 roky, rogatki (snad to mají být blikajici corony do nich) nikde nejsou. Před rokem se tady psalo že Abiesa79, je neznámo kde a na maily neodpovídá. Psala jsem mu v srpnu 2011 a do dnes neodepsal.
_________________ -------
Praha (cz); ID (Auran register): 348682
Te dwa kuid-y do rogatek są zbędne. Rogatki działają bez nich. Tyto dva KUID-y k branám jsou potřeba. Gates fungovat bez nich.
Koledzy, ja ten temat kiedyś rozpoznawałem i wyszło na to, że Abies wpisał w kuid-table numery WSZYSTKICH swoich dodatków z packu. Coś jakby przegląd twórczości. Oczywiście jest to złe, bo powinny być tylko kuidy ZALEŻNOŚCI (oidp to światełek i torów/dróg chyba, jeżeli jakiś dodatek ich nie wymaga).
Więc naprawa tych rogatek polega na wywaleniu wszystkich tych wpisów:
Te dwa kuid-y do rogatek są zbędne. Rogatki działają bez nich. Tyto dva KUID-y k branám jsou potřeba. Gates fungovat bez nich.
Koledzy, ja ten temat kiedyś rozpoznawałem i wyszło na to, że Abies wpisał w kuid-table numery WSZYSTKICH swoich dodatków z packu. Coś jakby przegląd twórczości. Oczywiście jest to złe, bo powinny być tylko kuidy ZALEŻNOŚCI (oidp to światełek i torów/dróg chyba, jeżeli jakiś dodatek ich nie wymaga).
Więc naprawa tych rogatek polega na wywaleniu wszystkich tych wpisów:
RBach: to je OK, já celkem rozumím. Nemá někdo ten komplet pack Abiesa?
Neřekli by k tomu víc autoři map Lublin-Lubartów nebo Gliwice - Rybnik, kteří ten dodatek použili? Kdo jsou autoři těch map? zieba111 a kdo ještě? Je s nimi někdo v kontaktu? Nebo je to jen reskin závor Zwierzaka, takže by se z toho dalo něco vyvodit? Podle starých příspěvků by mohl něco vědět i uživatel avs1000 nebo irekec, jestli sem ještě chodí.
Wszystkie powyższe kuidy masz na http://www.kuid.ru/
Zmień tylko sposób wpisywania w wyszukiwarkę na tej stronie na taki: kuid:149987:25822
Druga uwaga, jeśli szukany kuid jest dostępny w kilku paczkach, to ściągamy tego z możliwie najmniejszą liczbą kuid.
Przykładowo dla kuid:149987:25822 to ten cdp, z jednym kuid jak na skrinie:
_________________ TRS2006 EK build 3092, TC 3323, TS2010 49933, TS12 49922
Mapka Kaczyce-Manowce dostępna w archiwum TrainzMaps
Jeśli ktoś z Was (forumowiczów) czegoś szuka a nie zada sobie trudu sprawdzenia na googlach (przynajmniej cała pierwsza strona) lub w serwisie kuid.ru
to osobnika tak "szukającego" spotka odpowiednia "nagroda"
Jeśli ktoś z Was (forumowiczów) czegoś szuka a nie zada sobie trudu sprawdzenia na googlach (przynajmniej cała pierwsza strona) lub w serwisie kuid.ru
to osobnika tak "szukającego" spotka odpowiednia "nagroda"