Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 78 Skąd: Wrocław
Wysłany: 19-09-2008, 21:58 Instalacja GmaX'a?
Mam problem! Pobrałem dzisiaj GmaX'a 1.1 z PTT. Gdy już mi się pobrało wcisnąłem "Otwórz"(W przeglądarce Mozilla Firefox), póżniej "Setup" i tu mi wyskakuje Instalator programu FRAPS, a dalej akceptacja licencji... Nie wiem dlaczego wyskakuje mi instalator programu FRAPS, gdyż pobierałem GmaX'a! HELP!
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 78 Skąd: Wrocław
Wysłany: 19-09-2008, 22:13
Mam instalkę "gmax soft 1.1"(Moje Dokumenty) klikam na nią dwukrotnie i dopiero wtedy pokazuje mi się okienko z przyciskiem "Setup". Wciskam i zaczyna mi się ładować niebieski pasek, gdy dojdzie do końca wychodzi mi instalacja programu FRAPS (proszę zaakceptować Umowę Licencyjną)! Ale, gdy wciskam Setup to powinien się instalować GmaX, a nie FRAPS!
Co jest grane? HELP!
Jeśli zainstalujesz gmax 1.1 - on akurat obsługuje Macromedia Flash-a wersję 4 lub 5. Pod nowszymi wersjami flash-a w gmax-e nie odpalisz "Material Edytor”, który służy do obłożenia teksturami tworzonych obiektów.