Pomógł: 34 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 1348 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16-02-2013, 12:57 Mesh-Library i kind: track w TS12
Cześć. :)
Mam problem z mesh-library w TS12. Chciałem sobie zrobić kilka chodników na potrzeby mapy i żeby nie przeciążać za bardzo zasobów kminię to z mesh-library. Powodem jest tex chodnika 1024x1024 i liczba wersji długości i szerokości (sztuk 6, z krawężnikami jeszcze więcej). Problem tkwi w tym, że (po mojemu) dobrze podlinkowany mesh do biblioteki nie pokazuje się w geodecie (jest na liście, nie wywala żadnych błędów w CMP, jednak po położeniu go na segmencie widzę tylko wierzchołki splina, mesha nie widać).
Skoro sie nie wyświetla, to znaczy, ze jednak gdzieś jest błąd, który trudno wylapac. Ja bym na twoim miejscu skopiował config dodatku z jakiegoś mojego, jak to nie pomoże, to i config mesh lib. I zmienionym tylko nazwy meshy. Ważna rzecz, długość mesha musi być zbierżna z rzeczywistością. No i - czemu build dodatku jest 3.4???