Pomógł: 27 razy Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 1485 Skąd: Pruszków
Wysłany: 23-04-2013, 20:04 Konkurs (chyba tak to można nazwać) screenów.
Dzieci kochane, co ja do Was dzisiaj mam.....
W związku z projektem, którego ostatnio się podjąłem pomyślałem, że może uda mi się troszkę rozruszać naszych Użytkowników.
Chciałbym zaprosić i zachęcić do udziału w zabawie wszystkich, którzy lubią Trainz i dobrze bawią się polskimi dodatkami. Nie chcę na razie zdradzać, do czego zostaną wykorzystane screeny (wiem, że to trochę nielogiczne, ale może ta cząstka tajemnicy pobudzi Waszą wyobraźnię), chciałbym, żeby była to niespodzianka dla autorów.
Ogólne zasady:
1. Ilość screenów na Użytkownika - max. 5.
2. Wielkość screena NIE MOŻE przekroczyć 647pxx282px, waga max. 150-200kb.
3. Dopuszczalne stosowanie różnych efektów, oczywiście w granicy zdrowego rozsądku ;)
4. Tematyka - polskie dodatki, oczywiście wykluczając sceniczne braki, jak np. zielenina. Dowolność stosowania taboru, epok, Twórców assetów.
5. Termin zamieszczania prac w tym temacie (błagam, nie przysyłajcie mi screenów na PW) do 30.04.2013. Czyli trochę czasu jest ;)
W skład komisji dochodzeniowej póki co wchodzę tylko ja, ale myślę, że dobiorę jeszcze kilka osób, żeby wszystko odbyło się według litery prawa. Jeżeli ktoś będzie chętny do udziału w grupie, to proszę o kontakt.
No to.... zaczynamy ;)
_________________ Imperium kontratakuje?
Baron von Schlosserhoffen.
----------------------------------------------------------
Pomógł: 27 razy Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 1485 Skąd: Pruszków
Wysłany: 29-04-2013, 22:45
Fajnie, że bierzecie udział!
W tym momencie należey wytłumaczyć, po co ogłosiłem rywalizację.
Chodzi o to, że pokazywane przez Was screeny mają posłużyć jako banner na stronie mojej i Bzyka
Niestety, ale w związku z powikłaniami ze stroną, musimy zmienić rozmiar screenów na 980x237.
Jeżeli ktoś posiada dobre pomysły, to polecam pokazać wykazać się w dziedzinie mikro - potrzebne są też screeny w rozmiarze 200x200px..... ;)[/b]
_________________ Imperium kontratakuje?
Baron von Schlosserhoffen.
----------------------------------------------------------