Witam. Ostatnimi czasy CMP zaczął odmawiać posłuszeństwa. Od razu po uruchomieniu wiesza się i koniec. Dzieje się tak za każdym razem. Żaden komunikat czy coś takiego się nie pojawia. Czasami działa trochę dłużej, lecz kiedy chcę zainstalować jakikolwiek dodatek, znowu odmawia posłuszeństwa. No i jak żyć, panie premierze? :( Czy konieczne jest przeinstalowanie Tereski? A może istnieje mniej czasochłonne rozwiązanie tego "problemu pierwszego świata"? Posiadam TRS2006.
Wracam do problemu. Ostatnim razem wszystko samo wróciło do normy, więc nawet się z żadnymi plikami nie grzebałem :P Ale teraz już samo nie chce puścić niestety... Jako że jestem laikiem w tych sprawach, nie mam pojęcia jak zrobić to co mi RBach doradził. Ktoś może mi to wytłumaczyć na chłopski rozum? Bo fakt, że nie mogę sobie pośmigać najnowszymi fiatami Kilana jest dobijający...
No więc po długim czasie spróbowałem tego rozwiązania, ale problem pozostał. Po włączeniu CMP i próbie zatwierdzenia dodatku, znika on z listy, a sam CMP się zawiesza... Ktoś ma jakiś pomysł na to? Bo zainstalowanie gry na nowo nic nie daje...
No więc i ten sposób nie zadziałał... CMP sobie mieli i mieli, i mieli, i mieli... i nic z tego nie wynika. Jakieś inne propozycje rozwiązania tego problemu?
Ostatnio zmieniony przez Defk23 28-01-2014, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Jak uruchomisz CMP i się zawiesi to zostaw go na jakiś czas niech sobie przemieli w spokoju te dane. Mi często po jakimś errorze w ten sposób odbudowuje baza danych.