Mam trs2004 i ściągnąłem na nie kilka lokomotyw i wagonów.
O co chodzi? Kiedy postawię np:wagon - wyskakuje mi napis:,,Wystąpił krytyczny błąd skryptu'' i jeszcze jakieś tam bzdury, a ponadto w maszyniście pisze mi to samo i wychodzi do menu. Czy ktoś wie co z tym zrobić? Z góry dzięki
Pomógł: 98 razy Wiek: 37 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 2250 Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 06-01-2014, 19:14
Pff, jak wywala skrypt, to znaczy, że dodatek używa skryptu nie działającego w TRS2004, a to oznacza, że działa w wyższych wersjach gry. Poza tym mogłeś napisać jakie to są lokomotywy, albo spojrzeć na obrazek jaki był w downloadzie dla danej ciuchci - powinna być tam sygnaturka mówiąca o wersji Trainza, w jakiej działa.
No tak się składa że to wszystko było do TRS2004- inaczej bym nie ściągał.
Nie wiem, może czegoś zabrakło, bo czasem trzeba ściągać oddzielnie lokomotywę, oddzielie pantograf i oddzielnie światła...
Wysłany: 06-01-2014, 19:40 Re: Problemy z pociągami
supermat napisał/a:
ja nie rozumiem tych napisów
Nie musisz rozumieć i nie mówię tego złośliwie. Musisz za to umieć zrobić screena z tymi "bzdurami" i musisz umieć go tu wkleić. A my nie musimy umieć zgadywać, co tam Twój komuter raczył na ekraniku nawypisywać.