Wysłany: 21-09-2014, 14:36 Problem z przejazdami RBacha & Traxxa95
Witam.
Mam problem z działaniem paczki przejazdowej autorstwa Radka i Kuby. Skonfigurowałem wszystko poprawnie wg opisu na stronie Radka i niestety szlabany oraz sygnalizacja nie działają. Gdzie popełniłem błąd?
Wysłany: 21-09-2014, 14:46 Re: Problem z przejazdami RBacha & Traxxa95
Kamil napisał/a:
Witam.
Mam problem z działaniem paczki przejazdowej autorstwa Radka i Kuby. Skonfigurowałem wszystko poprawnie wg opisu na stronie Radka i niestety szlabany oraz sygnalizacja nie działają. Gdzie popełniłem błąd?
Spróbuj zamknąć przejazd z kontenera - tak sprawdzisz konfigurację przejazdu pod kątem nazw. Jeśli to jest ok to sprawdź wczytanie triggerów do kontenera i ich rozmieszczenie. Jeśli to też jest poprawnie wszystko powinno działać. Jak dalej nie pójdzie to możesz podesłać mi na pw zobaczymy o co chodzi
Edit: W geodecie przy zapisie czasem elementy potrafią zgubić nazwy - sprawdź w maszyniście na minimapie czy nazwy obiektów się wyświetlają.
Ostatnio zmieniony przez Traxx95 21-09-2014, 14:52, w całości zmieniany 2 razy