Możliwość pobierania z DLS dla TS2009 i 2010, jest jeszcze tylko do końca września: http://online.ts2009.com/...fe-Cycle_Policy Nie wiem czy koniec pobierania z DLS, to również koniec pomocy technicznej, ale raczej tak. Z wyjątkiem problemów z First Class Ticket.
Nigdy nie korzystałem z Helpdisk Auranu, szybciej można znaleźć rozwiązania problemów, szukając w google.
Kamlox spróbuj uzyskać pomoc od N3V poprzez: http://support.trainzportal.com/
_________________ TRS2006 EK build 3092, TC 3323, TS2010 49933, TS12 49922
Mapka Kaczyce-Manowce dostępna w archiwum TrainzMaps
Niestety dla TS 2012 też coś schrzanili, od miesiąca też dosłownie połowa rzeczy się nie ściąga, a od tygodnia w ogóle totalnie wszystko stoi. Ciągle tylko wyszukiwanie zależności a potem bezczynny, a strona helpdesk nie działa :/ Ktoś coś pomoże?
Ja nawet wczoraj ściągałem brakujące zależności do lokomotyw i szło bez problemu więc może jakieś problemy od nich z serwerem, ciężko powiedzieć. Tak jak już nie raz było mówione ta gra u każdego działa inaczej widocznie tyczy się to też content managera.
Tak więc nie wiem czego to może być problem:/ Jakieś rady? Zresetowałem hasło ale nadal to samo. Nie mam pomysłu. Może ponowna instalacja coś naprawi??
Pomógł: 67 razy Wiek: 34 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2092 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 09-01-2015, 15:26
Hmm, mógłbyś wkleić PING i Tracert z Auran.com?
Uruchamiasz wiersz poleceń, wpisujesz ping auran.com potem wpisujesz tracert auran.cm
Wklej tutaj wyniki, być może jest za długi czas oczekiwania na odpowiedź serwera auranu i dlatego gra głupieje.
Pomógł: 67 razy Wiek: 34 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2092 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 09-01-2015, 16:35
Połączenie gubi pakiety, masz 25% loss. Ping chwilami bardzo wysoki, w okolicach 600ms, to jest bardzo dużo. Podejrzewam że to jest przyczyną. Gra próbuje się połączyć z serwerem DLS ale gubi sygnał bądź nie może nawiązać połączenia ze względu na zbyt długi czas oczekiwania na odpowiedź serwera. I nie wiem za bardzo co ci doradzić, korzystanie z proxy żeby nie gubił sygnału i zmniejszyć ping?