FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z logowaniem-Google Chrome
Autor Wiadomość
mac140 
nowy


Wiek: 23
Dołączył: 04 Sty 2015
Posty: 37
Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-11-2016, 18:52   Problem z logowaniem-Google Chrome

Witam. Od pewnego czasu mam problem z logowaniem się przez Google Chrome. Mianowicie,aby zalogowanie się doszło do skutku, muszę powtarzać tą czynność dwukrotnie-po pierwszym logowania strona forum ładuje się ponownie, tak jakbym zamiast "zaloguj" nacisnął przycisk "odśwież". Ponadto nie działa opcja "zapamiętaj"-okienka loginu i hasła są puste. Czy istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu?
_________________
TS 2010 build 49933
 
 
 
RBach 
znawca
Toromistrz



Pomógł: 223 razy
Wiek: 41
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 3569
Skąd: Gościcino Centralne
Wysłany: 22-11-2016, 18:53   

Jakiego (DOSŁOWNIE) używasz linku/adresu do foruma?
_________________
Moje dodatki
Instrukcje kolejowe
KUID:263713
aktualny release skryptów sygnalizacji v5.3: 22.12.2016
Ostatnio zmieniony przez RBach 22-11-2016, 18:54, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
mac140 
nowy


Wiek: 23
Dołączył: 04 Sty 2015
Posty: 37
Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-11-2016, 18:55   

www.trainz.pl , a potem z menu na górze przechodzę na stronę "Forum".
_________________
TS 2010 build 49933
Ostatnio zmieniony przez mac140 22-11-2016, 18:55, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
RBach 
znawca
Toromistrz



Pomógł: 223 razy
Wiek: 41
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 3569
Skąd: Gościcino Centralne
Wysłany: 22-11-2016, 18:57   

Wchodź bez "www" z przodu.
http://trainz.pl/_forum
o tak :-)
_________________
Moje dodatki
Instrukcje kolejowe
KUID:263713
aktualny release skryptów sygnalizacji v5.3: 22.12.2016
 
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 211 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 4795
Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-11-2016, 18:58   

radziu, ja używam tego trainz.pl/_forum/index.php
bez www

i mam takie same objawy w firefoxie.
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT http://sdrv.ms/MO7RX9
 
 
 
mac140 
nowy


Wiek: 23
Dołączył: 04 Sty 2015
Posty: 37
Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-11-2016, 19:01   

Sprawdziłem, działa. Natomiast nadal nie działa funkcja "Zapamiętaj". Wiem że to pierdoła, ale ułatwia życie.
_________________
TS 2010 build 49933
 
 
 
ryszard
znawca



Pomógł: 96 razy
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3313
Skąd: Opole
Wysłany: 22-11-2016, 21:15   

Dziwne ale u mnie ten link http://trainz.pl/_forum/index.php działa bez problemu i blaszak pamięta
 
 
 
mac140 
nowy


Wiek: 23
Dołączył: 04 Sty 2015
Posty: 37
Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-11-2016, 21:43   

Kurcze, myślę o czym innym a piszę coś innego. Sorry, ciężki dzień dzisiaj miałem. Chodziło mi o logowanie automatyczne. Mimo zaznaczonego kwadracika za każdym razem muszę logować się ręcznie.
_________________
TS 2010 build 49933
 
 
 
kilanziom
znawca
Maniak


Pomógł: 105 razy
Wiek: 33
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 4580
Skąd: Warszawa

Wysłany: 24-11-2016, 23:34   

Ja też od pewnego czasu ciągle się muszę logować ręcznie (dwukrotnie) i do tego niezależnie od linka przez jaki wchodzę, wywala mnie po wyjściu z forum. Przywykłem, ale wcześniej tak nie było.
_________________
www.wgk.cal.pl
 
 
 
mnich3001 
Administrator

Pomógł: 33 razy
Wiek: 50
Dołączył: 15 Lut 2008
Posty: 802
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 26-05-2017, 10:36   

Zawsze piszcie jakiej używacie przeglądarki bo się robi coraz większy bałagan, praktycznie każda przeglądarka po swojemu wyświetla strony itd a kolejne wersje przeglądarek mają nowe błędy.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group