FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: mnich3001
25-07-2009, 16:17
pobieranie z pięknego auranu
Autor Wiadomość
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 211 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 4795
Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-09-2017, 11:53   

a poza tym MOŻE być tak, że jak nie masz zarejestrowanego TANE to nie możesz pobierać do starych wersji :)
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT http://sdrv.ms/MO7RX9
 
 
 
adamstan 
znawca
dłubacz kabinowy



Pomógł: 47 razy
Wiek: 33
Dołączył: 18 Lis 2010
Posty: 1416
Skąd: Lubin
Wysłany: 10-09-2017, 12:26   

Ja mam zarejestrowanego New Errora, ale pobieranie przez CMP w 2010 i tak idzie jak krew z nosa i zwykle się nie udaje.
_________________
Na warsztacie:
Ty2, EU07,ET22v2,SM/SP/SU42
wydane:
SN61, SU45v3, ET21, ET22, EN57, TKt48,SU46

http://adamstan-trainz.pl/
 
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 211 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 4795
Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-09-2017, 12:38   

Jak masz Erorra to znaczy ze możesz pobierać, wiadomo z jaką prędkością :)
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT http://sdrv.ms/MO7RX9
 
 
 
adamstan 
znawca
dłubacz kabinowy



Pomógł: 47 razy
Wiek: 33
Dołączył: 18 Lis 2010
Posty: 1416
Skąd: Lubin
Wysłany: 10-09-2017, 12:51   

No, prędkość jest żenująca, i niestety dodatkowo zwykle wiesza się na końcu danego pliku, chyba że jest zupełnie malutki.
_________________
Na warsztacie:
Ty2, EU07,ET22v2,SM/SP/SU42
wydane:
SN61, SU45v3, ET21, ET22, EN57, TKt48,SU46

http://adamstan-trainz.pl/
 
 
 
bazler71
zaawansowany


Pomógł: 7 razy
Wiek: 46
Dołączył: 13 Cze 2008
Posty: 868
Skąd: Tomaszów Maz.
Wysłany: 10-09-2017, 15:30   

Tylko że nie widzę tam czegoś takiego jak download details :/
_________________
Żeby mi się chciało chcieć...
 
 
 
MalignusPL
trainz


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 31 Mar 2008
Posty: 367
Skąd: Warszawa

Wysłany: 10-09-2017, 15:56   

bazler71 napisał/a:
Tylko że nie widzę tam czegoś takiego jak download details :/

A masz zainstalowana wersje, ktora ma jeszcze wsparcie?
http://wstaw.org/m/2017/09/10/dls.jpg
 
 
 
bazler71
zaawansowany


Pomógł: 7 razy
Wiek: 46
Dołączył: 13 Cze 2008
Posty: 868
Skąd: Tomaszów Maz.
Wysłany: 10-09-2017, 16:36   



U mnie to tak wygląda. Mam zainstalowane TC a zarejetrowane także 2010 i TANE
_________________
Żeby mi się chciało chcieć...
 
 
 
tomek24 
zaawansowany
degustator vodki



Pomógł: 39 razy
Wiek: 34
Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 644
Skąd: STAROGARD GDAŃSKI
Wysłany: 10-09-2017, 19:23   

U mnie to już od dłuższego czasu mam problem z pobieraniem z auranu.
Mam TS2010 zarejestrowany szmat czasu temu (zaraz po kupieniu "orginał") i z jakiś rok temu pojawia mi się komunikat ,że mam zarejestować numer seryjny z pudełka. Żeby było śmiesznie pudełka dlugi czas nie mogę znaleść. :mrgreen:

Czy to coś pomoże czy ta wersja ma jeszcze jakieś wsparcie od kangurów ?

[img][/img]
_________________
tomek24 TS2010
 
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 211 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 4795
Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-09-2017, 19:27   

2010 nie ma już wsparcia
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT http://sdrv.ms/MO7RX9
Ostatnio zmieniony przez zolwik 10-09-2017, 19:27, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
bazler71
zaawansowany


Pomógł: 7 razy
Wiek: 46
Dołączył: 13 Cze 2008
Posty: 868
Skąd: Tomaszów Maz.
Wysłany: 10-09-2017, 20:25   

Zarejestrowałem TANE ale jest tak samo
_________________
Żeby mi się chciało chcieć...
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group