Pomógł: 68 razy Wiek: 35 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2121 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 28-06-2017, 21:27 TrainzUpload
Witajcie :)
Ostatnio na SB wspominałem o nowym projekcie dotyczącym ładowania plików "na godziny" :) Minęło kilka dni (w momencie kiedy to pisałem prace już były zaawansowane) i dziś mogę wam zaprezentować kolejny serwis który mam nadzieję komuś się przyda.
Serwis jest skierowany do osób które potrzebują "na chwilę" wrzucić niewielki plik i dać innej osobie lub kilku osobom link do niego. "Chwila" oznacza 2 dni lub 48 godzin. Potem następuje deaktywacja linku a plik jest automatycznie usuwany.
Po załadowaniu pliku otrzymacie link do pliku, link do usunięcia go przed czasem - tutaj podobnie jak na TrainzImage.pl. Można też zabezpieczyć plik na hasło dzięki czemu po podaniu hasła będzie możliwe pobranie pliku.
Nie ma możliwości ładowania plików video, mp-trójek, mp-czwórek, plików wykonywalnych .exe i kilku innych które mogą narobić problemu. To znaczy można w/w pliki spakować do .zip i wtedy nie będzie problemu.
Całość jest oczywiście za darmo, nie wymaga rejestracji, logowania, podawania maila, numeru buta i innych części ciała :)
Na pewno każdy szybko zauważy że serwis nie jest do końca w języku rodzimym. Proste zwroty udało mi się przetłumaczyć. Tych nieco trudniejszych nie chcę przy tłumaczeniu zepsuć. Jeżeli jest ktoś chętny kto zna bardzo dobrze język angielski to przyjmę pomoc przy tłumaczeniu. Nie ma tego dużo, na godzinkę może dwie roboty.
W razie pytań jestem oczywiście do dyspozycji.
Podziękowania dla Tomka z Sixwishlist.com za pomoc w uruchomieniu serwisu.
Dział chyba dobry, w śmietniku nie można zakładać nowych tematów :D