Jak było napisane "Ogólnie rzecz biorąc ten komputer spełnia oczekiwania" ale jak widać trzeba by pomyśleć nad zmianą karty graficznej. Wg mnie jednak nie jest tak źle i póki co można jeszcze pojeździć. Aktualnie gram na monitorze 29" w rozdzielczości 2560x1080 i nie odczuwam jakichś problemów z płynnością. Nie mam oczywiście wszystkich ustawień na max ale na High i to wystarcza
Wymagania pod Ultra w nowej wersji gry będą naprawdę spore. Zastanawiam się tylko czy na Ultra na przedstawionych na stronie wymaganiach pójdą tylko wbudowane mapy czy będzie można samemu odpalić jakiś większy projekt wykorzystujący 100% mocy gry.
Pomógł: 8 razy Wiek: 64 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 697 Skąd: Kraków
Wysłany: 23-07-2018, 09:24
No jest to ciekawe jak te wymagania wzrosną, ale wydaje mi się, że ten test wskazuje dokładnie gdzie są jakieś braki. W moim przypadku to nawet na najtrudniejszych odcinkach tras procesor nie jest obciążony nawet w 50% podczas gdy grafika ledwie dyszy na 99% a z 2 GB dostępnej pamięci jest użyte 3/4. Być może GTX 1070 z szyną co najmniej 192 bity (a najlepiej 256) byłoby to tak w sam raz na chwilę obecną. Żeby tylko te ceny kart graficznych nieco skurczyły się .......