Oczywiście jeśli ktoś ma w archiwum inne budynki z tych stacji to również chętnie bym poprosił :D
Przydadzą się również wszelkie obiekty z węglówki na odcinku Kc - Somonino. Mam tylko Sławki, Krzeszną i Pępowo Kartuskie na chwilę obecną.
Witajcie, poszukuję zdjęć wagonów zbiornikowych 408S/Uacs tzw. pudernic. Jeśli mógłby ktoś podzielić się zdjęciami w dobrej rozdzielczości to bardzo proszę o kontakt na zntkrybnik(małpa)gmail.com
Ostatnio zmieniony przez Kolejorz87 06-02-2021, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
Cześć, prośba do fotografujących tabor - mi zawsze brakuje (przy towarówkach) boków buforów, zazwyczaj musze kombinować ze zdjęć pod kątem lub czasem nada się fota ogólna wagonu, generalnie brakuje tego. Czoła buforów są, nie ma boków
Pomógł: 10 razy Wiek: 27 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 229 Skąd: Dziki Zachód
Wysłany: 04-08-2021, 19:51
Dobry, jeżeli ktoś "przypadkiem" posiada nadające się na tekstury zdjęcia taboru KP Kotlarnia, chętnie przygarnę. Wszystko co popadnie - tamary, automaty, węglarki, radwany, platformy, magleva, hasioki... Również zdjęcia budynków czy innych charakterystycznych elementów otoczenia/infrastruktury mile widziane.
Ktoś kiedyś wrzucał betoniarkę na zabudowie ciężarówki Star - mógłby się ujawić? Albo niech wrzuci ktoś kto ma - szukam betoniarki na zabudowie małej ciężarówki - głównie foty gruszki mi są potrzebne.
W związku z tworzeniem nowej paczki, poszukuje zdjęć płotów betonowych starego typu. Zazwyczaj można je spotkać przy starych dworcach lub obiektach przemysłowych. Chodzi mi o takie płoty:
Poszukuję zdjęć na tekstury wagonu 120A w różnych malowaniach.
Zdjęcia w każdej z wersji malowań się przydadzą, od oliwkowych po czerwono-zielone Turkolu...
Im więcej tym lepiej, prosiłbym na pv bądź w wątku na forum
Przydałyby się jakieś sensowne fotki czeskich motoraków serii M240/820 oraz doczepy do tego (Balm) Może udałoby się jakoś podrasować istniejące czeskie modele. Schemat CSD szczególnei by mnie interesował ale może być i CD
Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył: 19 Lip 2009 Posty: 169 Skąd: Warszawa
Wysłany: 12-03-2022, 23:03
Witajcie . Wspólnie z kumplem Rafał424 z MaSzyny szukamy zdjęć na tekstury węglarek
starych CTL Logistics / DB Cargo / Depol / Kolprem / PCC / Pozbruk / PTK / Rail Polska
oraz PKP Cargo ( 2004-2008r. )
Witam, poszukuję zdjęć EW60 przed modernizacją ( SKM Trójmiasto), mam plany pudeł i wózków , potrzebne zdjęcia na których widać wyposażenie pod pudłami i na dachu. Projektuje model EW60 z kartonu w skali 1;25.