Nic takiego dziwnego ale w nagłówku forum pisze jak byk - 2008.10.21 - 200.000 wejść tak że uznałem to jako ciekawostkę i wyrażnie napisałem że nastąpiło to o określonej godzinie.
A że Ciebie to uraziło że napisał to zwykły user a nie PAN moderator to już inna sprawa.
lukazs [Usunięty]
Wysłany: 27-02-2009, 16:20
Również moim zdaniem jest to godne podkreślenia, nie rozumiem po co to czepialstwo. Nie popadajmy w paranoję! Jest się z czego cieszyć, tym bardziej że ostatnio forum nieco ożyło.
Nic takiego dziwnego ale w nagłówku forum pisze jak byk - 2008.10.21 - 200.000 wejść tak że uznałem to jako ciekawostkę i wyrażnie napisałem że nastąpiło to o określonej godzinie.
A że Ciebie to uraziło że napisał to zwykły user a nie PAN moderator to już inna sprawa.
Czy ja coś takiego napisałem, że mnie to uraziło? I nie żaden Pan. Mam dość gadania, że moderator to i tamto.
Przez takie biadolenie, mam ochotę zrezygnować z czegokolwiek odnośnie Trainz.
Piszcie sobie dalej.
Ostatnio zmieniony przez Maki 27-02-2009, 17:25, w całości zmieniany 1 raz
"Przez takie biadolenie, mam ochotę zrezygnować z czegokolwiek odnośnie Trainz. +
I TO BY BYŁO NA TYLE.
Jak mawiał Profesor mniemanologi stosowanej Jan Tadeusz Stanisławski.