dziś ściągnąlem full frapsa z wrzuty. po jakichś pięciu minutach wyłączyły mi się głośniki. nie moge ich włączyć. przedtem program instalacyjny zresetwał mi laptopa. przez te pięć minut nie wchodziłem we frapsa ani w trainz. co robić? jakby co mam xp
liczę na szybką odpowiedź!:(
Ostatnio zmieniony przez szczawik 13-03-2009, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
musze to wykonać do rana bo wtedy moja siostra wraca ii moge się pożegnąc z kompem.
moge wiedzieć jak mam wgrać sterownik audio? pewnie trzeba go ściągnąć? nigdy nie miałem problemów technicznych z kompem więc nie wiem jak to zrobić
Zapewne do komputera dolaczone byly plyty... wlasnie ktoras z tych plyt odpowiada za dzwiek. Jeśli z sieci chcesz sciaganac, to lepiej sprawdz jaka masz karte dzwiekowa.
Żeby było ciekawiej dziś dręczy mnie ten sam problem. Komp odtwarza dźwięki systemowe ale o słuchaniu mp3 mogę zapomnieć, muszę instalować ponownie sterownik. Wszystko zaczyna się jak odpalam trs, jak się uruchomi to nie mam już głosu. Jak to naprawić?
Powinieneś mieć jakąś płytkę ze sterownikami do karty muzycznej, to z niej chyba najprościej.
Ale najpierw bym sprawdził w panelu sterowania - dźwięk i urządzenia - właściwości - zaawansowane - play control. Być może coś się wyłączyło.