czym konwertujecie filmy na youtube'a? próbowałem wgrać zwykły film ale po godzinie bezsensownego czekania wyłączyłem wysyłanie. plik trwał tylko jakieś pół minuty.
nie chciałem zaśmiecać forum więc piszę tutaj: po jakim czasie dostaliście link aktywacyjny konta na stronie www.trainz.hu? od wczoraj czekam i nic. wszystko przeprowadziłem dobrze...:/
znalazłem na forum post gdzie napisane jest że niektóre zagraniczne portale nie ,,działają'' z polskim emailem. jakie są więc węgierskie strony z darmową poocztą?
Poczekaj jeszcze troche. Coś ty taki w gorącej kąpany?
A jak nie będzie dalej odzewu to pewnie podałeś błędne dane albo spróbuj jeszcze raz się zarejestrować.
I tak jak factor napisał święta są portale też sobie wolne robią;)
_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
Ostatnio zmieniony przez zgred 12-04-2009, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
nie chciałem zaśmiecać forum więc piszę tutaj: po jakim czasie dostaliście link aktywacyjny konta na stronie www.trainz.hu? od wczoraj czekam i nic. wszystko przeprowadziłem dobrze...:/
Ech, znów ktoś nie doczytał, co Węgrzy na stronie piszą:
When you create a new user login to H0 TTrainz website, maybe you don't have the confirmation e-mail. Please, send an e-mail to guriga at trainz dot hu with login name and we activate the user login. Thank you.
Po naszemu, jeśli nie dostaniesz maila z linkiem to masz napisać na podanego maila (guriga at trainz dot hu), podając swój login i admin strony aktywuje Ci konto. Żeby uniknąć dalszych pytań - przekształć tego maila w normalną postać zastępując "at" znakiem @ a "dot" - kropką...
Ja czekałem ok trzech-czterech dni od chwili wysłania maila. Linku aktywującego nie dostałem wcale.
rzeczywiście nie doczytałem. już jest wszystko w porządku. przepraszam za zamiesanie ale korzystałem z tłumacza google i nie zawsze wszystko jest dobrze przetłumaczone:)