przy niektórych lokomotywach na postoju strasznie piszczy dźwięk, a gdy ruszę, to znika; przy en57 jest na odwrót - piszczy podczas jazdy; przy innych lokomotywach piszczy, gdy użyję horna; znalazłem na forum możliwe rozwiązanie tego problemu (żeby skonfigurować directx i zaktualizować sterowniki do dźwięku), z tym, że directx miałem już tak skonfigurowanego wcześniej, a sterowniki do dźwięku mam aktualne
mam sterowniki AudioRealtek HD i Directx 9.0c, więc niby wszystko powinno być w porządku. Przy wbudowanych dodatkach nic się nie dzieje, a w instalowanych piszczy przy podniesieniu pantografu w en57 i eu07, a przy użyciu horna w su42
Wiek: 36 Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 27 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: 10-08-2009, 09:35
co do tego "piszczenia" dźwięku to albo przeinstaluj sterowniki do karty dźwiękowej albo po prostu zainstaluj inne kompatybilne do Twojej karty dźwiękowej.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kolejarzpkp 10-08-2009, 09:35, w całości zmieniany 1 raz