Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 558 Skąd: Bytom-UK.
Wysłany: 13-08-2009, 23:55 Bxhpi 750mm
siemka , nigdy nie kozystałem z forum , tak wiec przejdę do żeczy nie rozpisując sie ,
w jednym z postów odnośnie wagonu wask Bxhpi 750mm natknołem się na temat z który dotyczy
problemu na który nie potrafię znaleźć rozwiązania. <kuid:142343:55014> nie chce się zainstalować mi z paczką wagonów osobowych, a jest to jedyna jednostka która mi nie działa, bardzo proszę o pomoc i wyrozumiałość dopiero się wdrażam w świat TRS i PTT
TRS 2006 i 2009
Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 558 Skąd: Bytom-UK.
Wysłany: 16-08-2009, 22:41
Tak troszkę kombinowałem i nic nie wykombinowałem, jak i gdzie usunąć ten KUID, ja próbowałem w config, ale to nie pomogło, pewnie nie tędy droga. A wagonik ten jest niezbędnym ogniwem mapki nad którą pracuję od pewnego czasu. Proszę o wyjasnienie w jaki sposób mam usunąc ten feralny KUID.
Dzięki za pomoc...
Tak troszkę kombinowałem i nic nie wykombinowałem, jak i gdzie usunąć ten KUID, ja próbowałem w config, ale to nie pomogło, pewnie nie tędy droga. A wagonik ten jest niezbędnym ogniwem mapki nad którą pracuję od pewnego czasu. Proszę o wyjasnienie w jaki sposób mam usunąc ten feralny KUID.
Dzięki za pomoc...