Panowie szukam Niewidzialnego peronu interaktywnego
Było gdzieś to chyba na Czechach ale nie wiem czy jestem pewny
Perony niewidki z ZWD mi nie działają
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-09-2009, 09:26
A musi być na pewno ten. Spróbuj użyć perony interaktywne autora Andi06 z DLS, np. ten, peron pojedynczy. Te stacje vel perony mają możliwość ustawiania wysokości, łuku na peronie, łączenia po parę w jedną stację (po ściągnięciu odpowiedniej komendy) i pewnie jeszcze parę rzeczy o których zapomniałem.
Aha, ze względu na regulowaną wysokość mogą też służyć jako przystanki tramwajowe vel autobusowe.
Wysłany: 28-09-2009, 11:34
Krolek, tylko po co. Jeżeli AJS Station załatwia wszystko: długość, wysokość peronu, zakrzywienie toru i grupowanie peronów w stację w dowolnej konfiguracji.
krolek [Usunięty]
Wysłany: 28-09-2009, 12:26
drstrach napisał/a:
Krolek, tylko po co. Jeżeli AJS Station załatwia wszystko: długość, wysokość peronu, zakrzywienie toru i grupowanie peronów w stację w dowolnej konfiguracji.
Już to pokazuję.
Ustawiam 2 perony niewidzialne(jeżeli chcę zrobić peron który lekko zakręca) One mają taką płytkę szarą co ułatwia ich kładzenie tak jak na screenie
Potem łączę jakiś tor i kładę perony. Robię w krótkich odstępach, żeby nie było krzywo(oczywiście staram się żeby było z szarą linią równo)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez krolek 28-09-2009, 12:29, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 28-09-2009, 13:14
Krolek, rozumiem że to żart z tym łukowym peronem bo:
1. to nie łuk, w peronach Andiego w środku jest tylko 4m wstawka.
2. AI będzie miał problemy z rozpoznaniem 2 przemysłów interaktywnych ustawionych szeregowo (jeden za drugim)
3. zanim coś napiszesz zastanów się, najlepiej tak z 5 razy
4. i na dobranoc, poczytaj i pooglądaj może o AJS Station Kit
Panowie ale mam tu błąd w w/w dodatku , wyskakuje mi FATAL ERROR
Miałem takie perony 250m , 50 m , 100 m
Był to sam tor z ludźmi w powietrzu
Szukałem dzisiaj Na czeskich i bez rezultatu
Na dls-ie wyskakuje mi tylko - niewidzialny tor ZWD . Ale tego mam i mi nie działa
P.S co do pokazów od kolegi wyżej to ja dziękuje za takie perony . Mój mechanik będzie jeździł jak popi......ny na takich dworcach . LIPA
Ostatnio zmieniony przez gonzales12 30-09-2009, 08:35, w całości zmieniany 1 raz
Kolejny user który uważa że jak jest nowy to może byc pozbawiony elementarnej wiedzy dotyczącej tematu w który próbuje sie wgryźć! Instrukcja do gry się kłania kolego!
Nie no ja nie mogę. Kolejny przykład że zawsze cos ginie cos sie zawierusz cos mi brat wyrzucił albo mama albo siostra. Psząc posty czasem palnie sie głupote w stylu że google nie gryzą ale ja dostępu do internetu nie mam albo co to są google? I tak w kółko!