Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 173 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-03-2008, 17:10
Zrobiłem go na własny użytek, ale z tego powodu że patrząc z drugiej strony jest efekt "lustra" nie otrzymałem zgody na publikacje... :/
Więc kolego jak tak bardzo byś chciał mieć kibelka w malowaniu KM zrób sobie sam ;)
_________________ PKP Cargo S.A.
Sekcja Eksploatacji Lokomotyw Warszawa Odolany
[kabel≠przewód]
kibelka Sir_M'a nie da sie zrobic w malowaniu KM, ale na starym forum VCRDN pisal ze jego model wykonywany jest bez lustrzanego odbicia i takowy repaint bedzie mozliwy. pozostaje jedynie zdobycie fotek i zrepaintowanie.
Zrobiłem go na własny użytek, ale z tego powodu że patrząc z drugiej strony jest efekt "lustra" nie otrzymałem zgody na publikacje... :/
Więc kolego jak tak bardzo byś chciał mieć kibelka w malowaniu KM zrób sobie sam ;)
Szkoda bo bardzo mi się twój repaint EN57 spodobał nawet miałem na niego duży apetyt. Jeszcze jedno pytanie-czy twój model ma animację drzwi? Bo najbardziej mnie wkurza jak ktoś wypuszcza model EZT bez otwieranych drzwi. W downloadzie PTT jest parę takich modeli-SKM Trójmiasto KM PKP PR......
Pomógł: 105 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 5362 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-10-2009, 11:29
Cytat:
Bo najbardziej mnie wkurza jak ktoś wypuszcza model EZT bez otwieranych drzwi. W downloadzie PTT jest parę takich modeli-SKM Trójmiasto KM PKP PR......
Może jak zapłacisz twórcom powiedzmy 50-100zł za godzinę pracy to będziesz sie mógł wkurzać na ich twórczośc jak Ci sie nie spodoba, ale póki robią za friko, to daruj se te żenujące postawy roszczeniowe.
[quote="Kamil Oroń"] Bo najbardziej mnie wkurza jak ktoś wypuszcza model EZT bez otwieranych drzwi. W downloadzie PTT jest parę takich modeli-SKM Trójmiasto KM PKP PR......[/quote]