Witam ;) Mam problem z pobieraniem w DLS-ie. Otóż problem tkwi w tym, że jestem zalogowany na Planet Auran ale nie mogę pobrać kuidów, na których mi bardzo zależy:
kuid 173943:900002
kuid 367236:53020
kuid 353138:1148
kuid 333385:157
kuid 367236:53021
kuid 173943:900001
kuid 173943:900002
Dostałem e-mail o treści że moje konto zostało zablokowane, a rejestracja kodu gry się nie udała.
Mam dość bawienia się w DLS :( Więc proszę kogoś o ściągnięcie dla mnie tych plików powyżej i wysłanie mi e-mailem.
Z góry dziękuje...;)
Grę pozyczyłem od kolegi, rejestrowałem się tydzień temu a na następny dzień zamiast e-meila aktywującego dostałem meila informującego mnie o utracie/zablokowaniu konta...Nie umię ściągać z DLS-u, albo źle się rejestrowałem.
Please Note:
1. You do not have access to download this file.
Help
If you have just registered your Planet Auran profile or registered a serial number please allow for 10 minutes for your FTP permissions to be updated.
Download Station: you need to have registered your Trainz proir to being able to download from the Trainz Download Station.
Słownik do ręki i zaraz będziesz wiedział co to oznacza . Ale skoro jesteś leń albo też liczysz na to że ktoś Ci pomoże obejśc ów komunikat to uprzejmie informuję że NIE MASZ ZAREJESTROWANEGO TRS-a. I dopóki tego nie zrobisz to nie masz co liczyć na dostęp do DLS-a!
_________________ Nil satis nisi optimum.
Ostatnio zmieniony przez jamie78 06-10-2009, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
wchodzisz na planet auran, zakładasz konto, potem rejestrujesz swoja kopie gry. Następnie na dls wbijasz te same dane konta co na planet auran i możesz pobierać
A kolega od którego pożyczyłeś grę skąd ją ma? Bo (oczywiście mogę się mylić) śmierdzi mi to piractwem. Na samym początku napisałeś że dostałeś maila z info że zablokowali Ci konto więc ja nie bardzo rozumiem w czym halo i dlaczego dziwi Cie to że nie możesz korzystać z DLS-a.
Wielkie dzięki za pomoc przyjaciele ;) Już mogę pobierać z DLS-u...Poprostu źle zapisałem numer seryjny ;) temat do zamknięcia ;] Teraz będe się cieszyć Dolnośląskim SA134 ;)
No właśnie,tutaj mam kolejny problem,sytuacja wygląda następująco,na stacji załadowczej mam swój nick i login ale nie mogę ściągać żadnych dodatków,na auranie trzeba bodaj wygenerować jakiś kod albo login ? Zrobiłem to i dostałem taką wiadomość:
""""The serial number ATRS-K9AH-KZNJ-VXCV-ELF9-VHES has been successfully registered.
You will now have the ability to post to all Trainz forum sections.
For registering your copy of TRS2004 purchased online, you have been given a 3 months free First Class Ticket to Auran's download service. This can be activated via your Planet Auran Profile in the Tickets section.""""
Czy to oznacza że w końcu będę mógł pobierać dodatki z DLS-a ?
The serial number ATRS-K9AH-KZNJ-VXCV-ELF9-VHES has been successfully registered.
You will now have the ability to post to all Trainz forum sections.
For registering your copy of TRS2004 purchased online, you have been given a 3 months free First Class Ticket to Auran's download service. This can be activated via your Planet Auran Profile in the Tickets section.
Tak, to oznacza, że twoja kopia gry została zarejestrowana na auran.com pomyślenie. Czyli teraz wchodzisz na http://auran.com/TRS2004/DLS.php logujesz się i pobierasz dodatki. Pamiętaj, że możesz pobrać tylko dodatki do TRS 2004. A aby pobierać dodatki do wyższych wersji będziesz musiał kupić kolejne gry. :)
Dzięki wielkie,wszystko idzie pięknie...Ściągnąłem helpera i jest dziwny problem zainstalowałem tego helpera,ściągnąłem plik helperem ale nie wiem gdzie program go pobrał,sprawdzałem w nowych programach gdzie sie zainstalował helper i nie moge go znaleźć.