Wysłany: 12-10-2009, 00:19 problem z zapowiedzia na stacji pomuzcie
witam próbuje zrobić zapowiedz na stacji ale kicha cos niegra mam nagrany dzwiek w wav wklejony w katalok trs2004/world/custom/html i robie w geodecie wszystko wedlug instrukcji ale gdy sie zatrzymuje za wyzwalaczu wystakuje mi informacja[img]http://pulpit
WYSTAPIL NIEKRYTYCZNY BLAD SKRYPTU
WORLD PLAY SOND>UNABLE TO PLAY SPECIFIET SOUND FILE.(MISSING FILE OF BAD"HTML/TRS2004/333.WAV BLAGAM POMUZCIE SPEDZILEM NA TYM CALY DZIEN I JURZ NIEWIEM SAM CO MAM Z TYM ZROBIC PROSZE O POMOC[/quote]
właśnie robie wszystko po kolei tak jak w instrukcji pisze i wyskakuje mi ciągle ta sama informacja jak najadę taborem na to miejsce gdzie postawiłem wyzwalacz
właśnie sprobowałem z plikę w innym formacie wmv i wyskakuje to samo czy na pewno mam wstawić plik w formacie wav bo jak go wstawiam to jest to samo co z plikę o innym formacie dziwek nagrywam w telefonie za pomocą dyktafonu w mp3 zrzucam na kompa i konwertuje na wav