Wysłany: 27-01-2010, 11:46 Opis zakupu First class Ticket w sklepie Auran
Witam! Interesuje mnie zakup First Class Ticket na DLS i chciałbym się zapytać w jaki sposób można go zakupić??. Podobno jest możliwość zakupu przez PayPal mam tam środki więc w teorii nie ma problemu ale czy przed zakupem nie trzeba przemienić tych polskich złotych na walutę która obowiązuje w Australii??
Proszę o odpowiedz tych którzy są już obyci w kupowaniu tego biletu...
Dziękuję i pozdrawiam.
_________________ Pozdrawiam Franki
Mój nr na GG: 7202667
jesli masz srodki, sprawa jest banalnie prosta, najgorzej to ich nie miec :), by nie dublować tego co napisano powyzej dopisze tylko ze po wybraniu opcji "place przez paypal" na auranie, otworzy ci sie strona logowania do paypala gdzie po zalogowaniu trzeba bedzie po prostu potwierdzic dyspozycję transferu pieniedzy. Gdy to sie stanie, mozesz wylogowac sie z paypala, jednoczesnie powienienes dostac maila potwierdzajacego wykonanie transakcji,
sprawa dzieje sie w ciagu kilku minut i na twojej karcie profilowej na Auranie powinien pojawic sie FCT który trzeba aktywować