FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z Auran z pobieranie plikow ograniczony dostep
Autor Wiadomość
Chudy15
user

Wysłany: 27-02-2010, 16:14   Problem z Auran z pobieranie plikow ograniczony dostep

kilka tygodni temu kupilem trs06 (supercena) i powstal maly problem bo nie bylo w pudelku cd keya dlatego aby zainstalowac trs wzielem kod z neta. I teraz pojawia sie moj proble poniewaz zarejestrowalem trs06 na auran z kodem z neta i mam ograniczony dostep do auran i dostalem taką wiadomość

Hi chudy15,

It is obvious you have enjoyed a Trainz Product enough to consider registering online, although it seems the Serial Number you have attempted to register was either from an illegal copy or non-retail purchased version. Therefore, we have no choice but to restrict your Planet Auran profile. This means you will have limited access and you will be unable to post to the forums.
<moje dane>
We would be very happy to restore your profile to an active state should you decide to purchase a Trainz Product. Over the years we have had many people enjoy Trainz without purchasing a copy, please support the developers of Trainz so we may enhance the Trainz experience for everyone.

po przetłumaczeniu wyszło to

Oczywiste jest, masz cieszył Trainz wyrobów wystarczy rozważyć rejestracji online, chociaż wydaje się, że numer seryjny starali się zarejestrować stronę albo z nielegalnej kopii lub nie kupili detaliczne wersji. Dlatego nie mamy wyboru, aby zawęzić profil Planet Auran. Oznacza to, że masz ograniczony dostęp i nie będzie można na post na forum.
<moje dane>
Bylibyśmy bardzo zadowoleni, aby przywrócić swój profil do stanu aktywnego należy zdecydować się na zakup Trainz produktu. Przez lata mieliśmy wiele osób korzysta z Trainz bez zakupu kopii, należy wspierać twórców Trainz tak możemy zwiększyć atrakcyjność Trainz dla każdego.

Z trs04 takiego problemu nie miałem i moglem pobierać a teraz nawet do trs04 nie mogę.

Thalys 
znawca
Jack Sparrow

Wysłany: 27-02-2010, 16:16   

Pytanie zasadnicze... po kiego wała rejestrowałeś na DLS serial z neta?

A co do rozwiązania... Napisz do CD Projekt, odeślą Ci nowy cd key.
Ostatnio zmieniony przez Thalys 27-02-2010, 16:17, w całości zmieniany 1 raz  

jpl 
super trainz

Wysłany: 27-02-2010, 16:21   

Skontaktuj się z CD Projektem, i napisz, że nie masz klucza - zresztą gdzieś na ich stronie powinien być nawet generator oryginalnych kluczy, klucz dostajesz po wpisaniu tego numeru rejestracji gry, który masz na pudełku. Powodzenia. ;-)

pysi
znawca
Krzysiek

Wysłany: 27-02-2010, 17:45   

Jak masz trs z serii Supercena to zlukaj ten temat:
http://www.trainz.pl/_forum/viewtopic.php?t=1938

Chudy15
user

Wysłany: 01-03-2010, 15:42   

Napisałem do CD-Projekt i dostałem CD-key. Teraz wpisałem go na planet i na razie czekam.

Chudy15
user

Wysłany: 01-03-2010, 18:09   

No i niestety tego się obawiałem jeszcze nie mogę nic pobrać z DLS

Cały czas ten komunikat

Either:

* If you have just only registered your serial number, your access may not have been activated, please try again in 10 minutes.
* The maximum number of connections to our download server has been reached.

Odpowiedz do tematu