Wysłany: 2009-04-11, 12:44
Witam, do TRS2k6 potrzeba tylko servicepacka do geodety, do samego TRS-a nie ma potrzeby instalowania czegokolwiek poza dodatkami. U mnie śmiga od ponad roku beż żadnej ingerencji.
na gram.pl jest tylko geodeta- nie ma sp1 dla trs2006
Patch SP1 PL do TRS2006 jest do pobrania tutaj. kacza23 nie wprowadzaj ludzi w błąd.
PS. Niech mod przyklei ten temat.
Kamil nie wprowadzaj ludzi w błąd przeczytaj moją pierwszą informacjęw tym poście a póżniej podsyłaj linka (prosiłem o sp1 ale nie do edycji kolekcjonerskiej) skoro nie ma do zwykłej to temat uważam za zamknięty.
Wysłany: 2009-04-11, 22:38
To ja się jeszcze wtrącę, u mnie instalacja service packa do edycji kolekcjonerskiej uszkodziła CCP, i po krótce mówiąc stawiałem TRSa od nowa, więc nie do końca byłbym pewien, że się dobrze zainstaluje :-))
To ja się jeszcze wtrącę, u mnie instalacja service packa do edycji kolekcjonerskiej uszkodziła CCP, i po krótce mówiąc stawiałem TRSa od nowa, więc nie do końca byłbym pewien, że się dobrze zainstaluje :-))
Ja posiadam Edycję Kolekcjonerską i przed instalacją Sp1 CMP się wieszało, a po instalacji mimo iż była z błędami,wszystko działa jak należy.
@ Tomnord15 - nie zrozumiałeś, Kolego, wypowiedzi Sorbovita. Sorbovit powiada, że instalacja SP1 dla Edycji Kolekcjonerskiej spowodowała problem w "klasycznym" TRS2006, a nie w EK. To wynika jasno z kontekstu pozostałych wypowiedzi Sorbovita, warto czytać całość. Swoją drogą - może warto by w końcu zwrócić uwagę Kolegom z ZWD, że link podany w ich serwisie do rzekomego "Service Pack 1 dla Trainz Railroad Simulator 2006 PL" (to cytat ze strony ZWD) jest w rzeczywistości linkiem do SP1 dla TRS2006 Edycja Kolekcjonerska. Podana w serwisie ZWD informacja wprowadza w błąd.
Ostatnio zmieniony przez alek1966 2010-03-04, 10:30, w całości zmieniany 1 raz
a ja także się przykleję do tego tematu chodzi mi dokładnie o patch Geodeta fix-mam najnowszą i nie zainstaluję ją ponieważ brak pierwszego patcha i nie wiem czy jeszcze jest dostępny na gram pl jest ale geodeta fix patch 2 pozdrawiam.