Witam. Ostatnio kupiłem sobie bilet aby ściągać dodatki do TRS2006. Na początku przez kilka dni wszystkie dodatki się ściągają pełna prędkością a teraz nic nie mogę pobrać już mam tak dwa tygodnie gdy daje ściągnij to wyskakuje powiadomienie: NIE MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ - serwer wydaje się być pełny; spróbuj ponownie później. Może wie ktoś jak to mam naprawić POMÓŻCIE!!!!!!
a dlaczego ktos zarabia tyle a ktos tyle? Niestety tak już jest
zarabianie zarabianiem ale dostep do aurana toretycznie kazdy ma taki sam wiec wyjasnij mi dlaczego tak jest albo daruj sobie niezbyt madre porownania...te osoby ktorych pytalem i ktorym dziala nie maja wykupione jakiegos specjalnego dostepu.
Wysłany: 2010-03-12, 15:42
DLS działa i nawet jest lepiej, pobrałem dziś nieco dodatków makarona i bez FCT szybkość transferu poniżej 20 kb/s nie spadała, ostatnio było tak od 950 b/s do 5 - 7 kb/s - czyli jest troche lepiej.
tak, to chyba pomagalo przy tym jak wogole nei chcialo sie lanczyc u mnie niby labczy sie ale nie chce pobierac i pokazuje ten komunikat... nic to nie pomoglo :/
no tyle ze to teraz taka nietypowa sytuacja bo niby przenosza wszystko itd... mzoe poprostu trafiam na to co jeszcze nie zostalo przeniesione, co np. u was sciaga sie normalnie ? zebym mogl sprawdzic u siebie
no wkoncu ruszylo, byc moze pomogla interwencja na auranie, ale podejzewam tez ze byc moze moje konto nie bylo jeszcze przeniesione... tak czy tak dzisiaj chwile temu ruszylo. Takze jak komus nadal nie dziala to radze poczekac jeszcze
O rany a ja dalej czekam chce ściągnąć trasę co ostatnio tu na stronie się pojawiła slaska kolej górska i na cmp znowu ten błąd serwer zajęty spróbuj później
no ja tez zaczalem ja sciagac, idzie dobrze ale bardzo wybrakowana i brakuje wielu rzecz mysle ze to kwestia czasu bo jak kiedys zaczalem ja sciagac to bylo praktycznie wszystko do niej...