Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-07-2010, 16:00
uetam napisał/a:
Przewalam googla od 9 rano i z 250 brakujacych zrobilo mi sie aktualnie 16. Tamten post mozna w sumie usunac.
Podejrzewam, że szukasz dodatków do Sudet Kilanzioma? Mi udało się wszystko znaleźć przez googla. A tak BTW przynajmniej trochę wysiłku mogłeś wnieść w edytowanie wpisu z CMP. Jak chcesz wiedzieć jak to zrobić, to specjalnie dla Ciebie mini tutorial:
1) zaznaczamy brakujące zależności w CMP i kopiujemy
2) otwieramy zaawansowany edytor tekstu notepad i wklejamy do niego skopiowany tekst
2) edytujemy tekst w zaawansowanym edytorze tekstu, usuwając śmieci z CMP
4) kopiujemy wyedytowany tekst
5) wklejamy go na forum.
Czas całej operacji ok 30s.
Dobra, to teraz zostaly mi tylko:
<kuid:92597:21000>
<kuid:96663:25114>
Dobra to jest zupa z bobra. Trochę kultury w pisaniu postów.
Temat sie nazywa Szukam KUID-u, wkleilem dwa ktorych mi brakuje wiec kompletnie nie wiem co wnosi Twoj post.
D_m - dzieki za pierwszy link ale przy drugim cos nie chce przyjsc mi link aktywujacy. Moglbys moze wrzucic to na jakies speedyshare i podeslac na prv link?
pzdr
Wysłany: 01-08-2010, 16:53
uetam napisał/a:
Dobra to jest zupa z bobra. Trochę kultury w pisaniu postów.
Temat sie nazywa Szukam KUID-u, wkleilem dwa ktorych mi brakuje wiec kompletnie nie wiem co wnosi Twoj post.[/quote]
To wnosi, że poczuliśmy się jak byś nas walił w pupę, a ja akurat tego nie lubię
Wysłany: 04-08-2010, 22:40
Znów okazy lenistwa, więc wypisze swoje żale i prośby, do ściany pewnie, ale co tam. Listę kuidów można wkleić do edytora tekstu (np. Notepad) i ją wyedytować. można podzielić kuidy wg użytkowników (to ten pierwszy numer) dodając np.: Sony25 - kuid:102243:111342. Ułatwi to zadanie i wam (tak Dawid, bo znając autora można odwiedzić np. jego stronę) i nam, bo często nie będziemy musieli sprawdzać kto się kryje pod danym numerem, a to znacznie przyśpiesza czas znalezienia dodatku. Nie piszę, że takie wpisy mają być obowiązujące, ale ja na takie okazy jak powyżej nie będę reagował (chyba że ktoś będzie wyjątkowo bezczelny), a na koniec Dawid N i BartekEU07 miłego szukania.