Wysłany: 11-11-2010, 17:06 KG Projekt - węzeł KAMIENIN problem
Mam TRS06 ściągnąłem mapę z trainzmap, KG Projekt - węzeł KAMIENIN i wszystkie dodatki ale gdy wchodzę w geodetę/maszynistę i wybieram mapę wyskakuje mi napis "BŁĄD - NIE WYBRANO MAPY Próbowałeś uruchomić maszynistę lub geodetę bez wybranej mapy. Wróć do menu i wybierz nowa mapę" Wiecie może w czym tkwi problem?
Znalazłem podobny temat ale tam jest mowa o mapce pod trs09 która nie działa w 06 a ta mapa którą ja pobrałem jest pod 06 i ma 06 jeszcze poszukam może coś znajdę
Znalazłem podobny temat ale tam jest mowa o mapce pod trs09 która nie działa w 06 a ta mapa którą ja pobrałem jest pod 06 i ma 06 jeszcze poszukam może coś znajdę
To samo miałem,ściągnij patcha i zaktualizuj sobie wersją Trainz do 2.6 i build 3092,mowa o patchu była w dziale Trainz 2006.
Ja mam trajnz version 2.5 (build 2918) i jak próbuję zainstalować SP1 do TRS06 EK to wyskakuje mi że "nie można wykryć docelowego katalogu Component1!" a z tego co doczytałem to do tak zwanej normalnej wersji TRS06 nie ma SP1
Ostatnio zmieniony przez Artas90 12-11-2010, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
KGrid [Usunięty]
Wysłany: 12-11-2010, 15:31
SP1 to może sobie w mózgu zainstaluj z poprawką ortografii...
Ja zainstalowałem patch do edycji kolekcjonerskiej i wszystko mi hula,więc nie wiem jak tobie pomóc,mi na początku nie chciał się patch zainstalować ale najpierw wgrałem dodatki,włączyłem czystego trainza i patch mi się odpalił,stąd go ściągnąłem :