Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 07 Mar 2009 Posty: 135 Skąd: Wrocław Nadodrze
Wysłany: 23-02-2011, 13:00 GrKD
Kolej łączy kopalnie z elektrownią w pobliżu oraz inne zakłady.
Powstaje by móc prowadzić duży ruch towarowy (osobowy w mniejszym stopniu).
Teraz powiem coś o samej mapie:
Jest ona budowana w TRS2006. Obecnie posiada ok 6km z zakładanych 37km i ma roztaw toru 750mm.
Dałem link do picasy by nieklikać niepotrzebnie w każdy obrazek z osobna.
https://picasaweb.google.com/113609596877643108400/GrKD#
Proszę o szczere wypowiedzi na jej temat i co można na niej poprawić i dodać.
Jeśli chodzi o wagonownie, lokomotywownie itp, to wystarczy mi zrobić rysunek techniczny jak ma takowa wyglądać i zrobię (najlepiej żeby miał 3 drzwi, może też być 6 i tak dalej, bo dysponuje modelem Jacka i mogę zrobić takowa wagonownie)
Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 07 Mar 2009 Posty: 135 Skąd: Wrocław Nadodrze
Wysłany: 23-02-2011, 14:28
Odnośnie Lokomotywoni to zastanawiam się czy zmienić na standardową czy cuś innego.
Nad otoczeniem ciągle pracuje.
Czy większa ilość słupów by nie zaszkodziła?
Tu bym dał pod murem przy budynku jakieś krzaczki też, jak po drugiej stronie, albo trawę FMA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Zmień strukturę lasu, więcej drzewek różnych rodzajów i wysokości (możesz niektóre z tych poobniżać) ten tor co leci w prawo daj nie w taką przecinkę tylko w szerszą troszkę i tuż przy torze nie dawaj wielkich drzew tylko mniejsze.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Dołóż płot z drugiej strony, poszukaj bo wydaje mi się, że jest niższa brama tzn. nie tak wysoka jak ta.
Tu właściwie może zostać dla mnie super (patrz przykłady wyżej i tym przykładem się wzoruj na tamtych)