Wysłany: 01-12-2011, 15:36 Problem z teksturami z trainz.
Witam. Mam oryginalną wersję Trainz 2010 EE. System spełnia wszystkie wymagania.
Mam problem z wyświetlaniem polskich lokomotyw. Na porzednim kompie wszystko działało bez zarzutu. Natomiast modernizowałem kompa ( dodałem nową kartę graficzną, zasilacz, oraz płytę główną) . Z starego kompa wrzuciłem na dysk przenośny sobie trainza, i po odpaleniu na nowym wszystko działa, wraz z lokomotywami polskimi. Natomiast gdy chce dodać nową lokomotywę to mam taką sytuację : http://imageshack.us/phot...3016365197.jpg/ . Nie wiem co mogło się stać. Nowy instal gry wraz z patchowaniem nic nie daje.
P.S. Na forum znalazłem podobny dział, ale porady nic nie pomogły, więc zwracam się z prośbą o pomoc.
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-12-2011, 18:22
Jeśli to nie akceleracja tekstur, to pewnie masz grafikę NVidii, wyłącz CUDA w ustawieniach karty graficznej. Więcej znajdziesz szukając tematu: czarne tekstury.