Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 1031 Skąd: Źmigród/Leszno
Wysłany: 28-01-2012, 10:59
Tata Muminka napisał/a:
Jeżeli ktoś nie ma pomysłu na mapę to po co ją budowac?
Święte słowa xD sam się o tym przekonałem... Nie da się zbudować dobrej mapy jak się nie ma pomysłu na nią tzn. pora roku w jakiej ma być budowana, dodatki do niej i ogólny przekaz mapy, do jakich celów ma ona służyć ;) Poza tym trzeba włożyć w to wiele serca by dobrze się ona prezentowała, przynajmniej w naszych oczach kiedy będziemy jechać jakimś tam składem. Dobra koniec monologu ;p
Pomógł: 27 razy Wiek: 29 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 1031 Skąd: Paris
Wysłany: 28-01-2012, 11:02 Witam
A może buduje ją po to, żebym miał czym jeździć i nie śmiecić forum zbędnymi pytaniami o mapę, a jeśli ta mapa będzie się nadawała to i może się opublikuje (w co wątpię :-p) A za pomoc wam wszystkim już nie wiem co mam zrobić żeby się odwdzięczyć , najlepiej każdy z was dostanie po starym dobrym punkcie "pomógł" I mam nadzieje, ze będę tu mógł liczyć na dalsza pomoc i wskazówki co do mapy. Pozdrawiam.
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 101 Skąd: Kraków
Wysłany: 28-01-2012, 12:11
Moja wskazówka to taka żebyś szedł również na PTram.Tam Cię ciepło przyjmą jeśli dopiero zaczynasz mapy KM :) . Sam się o tym przekonałem i dlatego polecam .