FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z PolRegio EN57-840 na Trainz 2022
Autor Wiadomość
Tails Doll
świeżak

Wysłany: 09-07-2023, 19:58   Problem z PolRegio EN57-840 na Trainz 2022

Dzień dobry.

Wyniknął problem z EZTem EN57-840 od xsonera. Niedawno go zainstalowałem, a okazało się, że ma on aż kilka usterek przez brak adaptacji na TRS2022:

0. (Naprawione przez autora) Światła nie działały poprawnie. Skontaktowałem się z autorem przez niedziałające reflektory, które faktycznie łamały grę przez niedziałający skrypt. Dziękuję mu za to że naprawil. Jednak nie jestem pewny że mam prawo do przesłania plików bez jego zgody, dlatego proszę zwracać się do autora o pomoc ze światłami.

Po tym jak naprawione zostały reflektory, wystąpiło jeszcze kilka błędów, ale nie na tyle krytycznych jak te światła.

1. Człon silnokowy: nie działa w ogóle. niby jest, a nie reaguje na skrypt z menu szczegółów, ani nie otwiera się jego własne menu szczegółów. Nie otwierają się drzwi, okna, oraz nie ma działających pantografów.

2. Dźwięk: trwa 8 sekund, niby jest spoko, ale przerywa się na 3 sekundy po każdym cyklu.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

P.S.: Jeszcze chciałbym się dowiedzieć jak zmieniać wskaźnik relacji (z dest_1 czy EN57 na BIAŁYSTOK na przykład)
Ostatnio zmieniony przez Tails Doll 09-07-2023, 20:02, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu