Czesc jestem tu nowy tak jak wy lubie bardzo kolej infrastrukture kolejawa ito . Lubie tez ta gre ja mam trs 2004 i mam problem sciagnelem pare lokomotyw wagonow i ich w grze niema :( pomorzcie mi co mam robic itp , pozdrawiam zostawiam tu moje gg 6742781 pozdro
http://strony.aster.pl/go...s/pob/lokel.htm z tej stronki , jesli wiecie skad pobrac polskie sklady lokomotywy itp to dajcie linki.
na tej stronie gram.pl tam niema zadnego service packa :/
pozdrawiam was
Jeśli ze strony Chestera to musisz pobrać wszystkie dodatki typu wózki, kabiny,enginespec oraz pliki dodatkowe czyli Multikomenda, PVL i Reguła Opcji Początkowych.
czlowieku jak pobierasz model ze strony chestera to przy KAZDYM modelu masz napisane :
wymagane: KUID:150399:50041 (wózek przód); KUID:150399:50042 (wózek tył); KUID:150399:55040 (erzac kabiny); KUID:150399:51040 (silnik); inne zależności są wbudowane w grę.
wiec jezeli jest potrzebny wozek to musisz sciagnac wozek, tak samo masz jak byk na zielono napisane :
UWAGA! Oprócz wymienionych przy każdej pozycji indywidualnych zależności niezbędnych do działania danego dodatku, należy zainstalować koniecznie "Polish Vehicles Library" (KUID:147570:85001), "ES-Multikomendę" (KUID:147570:80101) oraz opcjonalnie (niemniej gorąco zalecane) "Regułę Opcji Początkowych" (KUID:147570:80102) i - dla większej radości z dyspozytorskiego charaktery gry - "Stanowisko PK" (KUID:147570:78001). Autorem tych dodatków jest Ernie Souchak, a pobrać je można w sekcji plików dodatkowych.
wiec wlacz swoje szare komórki i zacznij myśleć co robisz i co piszesz
do ... zrobilem to co mowiliscie i znow niewidac tych pociagow, i nienazywaj mnie idiota to ze c zegos tam niezauwazylem nieznaczy zebys mnie obrazal ! widac niektorzy pomocni jestescie ...
Zolwik napisał Ci 2 razy co masz pobrać a Skupa 1 raz, czy sądzisz, że te 3 posty z informacją/pomocą to mało?
A czy Ty zadając pytanie wystarczająco opisałeś swój problem? Czy ściągając dodatki ze strony Chestera zadałeś sobie tyle wysiłku aby doczytać wszystkich informacji na stronie?, czy wydaje Ci się, że Chester napisał to po to tylko, że się nudził? NIE, napisał to po to aby takie DZIECI NEOSTRADY jak Ty cokolwiek wiedziały.
Pisałeś, że masz problemy "sciagnelem pare lokomotyw wagonow i ich w grze niema", nie napisałeś jaką masz wersję gry, jakie dodatki Ci nie chodzą, skąd ... W sieci dodatków są tysiące, czy Ty myślisz, że każdy musi znać perfekcyjnie Twoje problemy?
I bardzo proszę, abyś przed napisanie kolejnego posta zastanowił się co piszesz, zwłaszcza, że jak twierdzisz "Czesc jestem tu nowy".
To, ze jestes ode mnie o 20 lat staszy nieznaczy ze mozesz mnie obrazac i nazywac dzieckiem neostrady
Inieoceniaj mnie po kilku postach bo nic o mnie niewiesz i bys sie zdziwil jak bys sie dowiedzial kim jestem i czym sie zajmuje,a wiec daruj sobie idiotow i dzieci neosrady bo takiemu starszemu panu to nieprzystoi.
Wgralem 2 lokomotywy posciagalem do nich wszystkie elementy silnik wozki itp i te programy tez i wreszcie mi sie pojawile one w grze stoja na torze ale nieda sie nimi jezdzic ,sa jak wagony moge je tylko do skladu dolaczyc i tyle... silnik wgralem.
ps.Mnich i troche szacunku dla nowego forumowicza
Pomógł: 34 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 1348 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-02-2008, 12:24
Multikomende musisz ściągnąć, potem w ustawieniach sesji zaznaczyć tą komende a potem dać loka PPM -> Mulitkomenda -> Włącz -> Elektryk/Diesel -> Skład/Lokomotywe...
Dzieki thalys wszystko juz dziala...
Zolwik a ty co z policji ze sie tak interesujesz
Idiota to za lagodne ? wez sie juz nieodzywaj lepiej czlowieku,czy ja na kogos naskakuje ? nie,a niektorzy na mnie - tak
Panowie skad mozna sciagnac wagony pasazerskie inter - city lub zwykle wagony PKP?
KGrid [Usunięty]
Wysłany: 20-02-2008, 12:47
Czytając powyższy post "skąd można" stwierdzam że mimo iż np. moja strona najwięcej wejść ma z działu "Linki" na PTT, to i tak Noob nie zajrzy do takiego działu. No żal po prostu. I na co tu robić taki dział? Forum ma cały jeden dzień i już chyba dwóch noobów na koncie. Mam nadzieję że na tych dwóch się skończy...
Skąd - poszukaj sobie, albo googlarka, albo dział Linki na PTT.
Uważam, kolego PAJONK że Twoje nerwy były calkiem niepotrzebne. Gdybyś ukazał odrobinę kultury w treści swych postów rozwiązanie Twych problemów z grą zajęło by połowę czasu mniej. Skoro jesteś tu nowy, to miej chociaż odrobinę szacunku do siebie i do osób które mimo Twojej postawy Tobie pomogły.
EOT
_________________ Dnia 24.12.2007
"Uwaga podróżni, pociąg pospieszny do Szczecina z przyczyn technicznych w dniu dzisiejszym został odwołany. PKP przeprasza za powstałą sytuację"