Wysłany: 20-10-2009, 19:35 Progrm do automatycznej instalacji dodatków do trainz
Witam!
Ściągnąłem sobie wszystkie dodatki z PTT czyli lokomotywy dźwięki wagony budynki itd... i chciałbym się zapytać czy istnieje może program który zautomatyzuje instalację wszystkich dodatków do trainz?? bo niestety poprzez dyspozytora zawartości nie da się wgrać wszystkich dodatków za jednym zamachem...
Prosze o odp...
Dziękuje i pozdrawiam...
_________________ Pozdrawiam Franki
Mój nr na GG: 7202667
a czy mógłbyś mi chociaż napisać w jaki sposób to zrobić bo po prostu dostaję już szału od niekończącej się instalacji dodatków do trainz a na dodatek reka juz mnie rozbolała od ciągłego klikania na te pliki CDP...
Pozdrawiam...
_________________ Pozdrawiam Franki
Mój nr na GG: 7202667
no widze ze nie zostalo tu wyjasnione wszystko.
to klikanie to bez sensu ja mam 60mb dodatkow SAMYCH lokomotyw i wagonow i z tego klikania zainstalowaly mi sie 3 wagony tylko!!!!
wiec moglibyscie napisac mi w jaki sposob te 58mb zainstalowac????
Zainstalować automatycznie można to programem do automatycznej instalacji dodatków nazywa się on CDP Batcher a do ściągnięcia jest z tego adresu http://www.gaurc.us/index_files/software.htm
Jest jedno ograniczenie program podczas pracy nie pozwala na wykonywanie innych czynności na komputerze
Program aby się zainstalował potrzebuje zainstalowanych w systemie bibliotek Net Framework w wersji minimum 1:1:4322
Ostatnio zmieniony przez ja3f 22-10-2009, 23:04, w całości zmieniany 2 razy