Przepraszam za post pod potem, ale minął czas edycji. Wczoraj otworzyłem plik WM15_bogey w Hex Editor Neo i jak dałem opcję szukaj dla litery ó to wyskoczyło, że w tym pliku jest 134. I teraz najważniejsze pytanie, czy mam je pozmieniać wszystkie czy tylko w nazwach plików?
Przepraszam za post pod potem, ale minął czas edycji. Wczoraj otworzyłem plik WM15_bogey w Hex Editor Neo i jak dałem opcję szukaj dla litery ó to wyskoczyło, że w tym pliku jest 134. I teraz najważniejsze pytanie, czy mam je pozmieniać wszystkie czy tylko w nazwach plików?
TYLKO w nazwach plików. Jak zmienisz wszystkie to WM zmieni ci się np. w kupę kupy (z przewagą kupy), bo pozmieniasz współrzędne na przykład
Pamiętaj, że zmiany musisz dokonać także w nazwach plików texture.txt, w nazwach plików (TGA) a także wyedytować pliki texture.txt - w nich też są polskie literki, ale to są zwykłe pliki tekstowe.
Tak na marginesie to skoro krąży po ludzie wersja przerobiona pod 2006 to warto może ja "zalegalizować" wieszając na stronie. Ja np. posiadam - mankamentem jest żuraż wychylający sie podczas jazdy na AI bo podpięty pod skrypt pantografu. A jesli ktoś zechciałby sie pokusic o dodanie cienia i podostrzenie tekstur zyskałby zapewne powszechną wdzięczność. Póki co pytanie czy autor pozwoli zamieścić - jesli tak to wersję która mam udostępnie.