Wysłany: 04-06-2008, 14:40 Kilka małych sprawek.. Potrzebuję pomocy
Z góry przepraszam, jeżeli któryś z tematów był wałkowany, ale w sumie problem jest trochę nietypowy i te małe sprawki łączą się w sobie..
Otóż wszystko zaczyna się od tego, że kupiłem TRS2004 na... Allegro, gdy nie miałem neta i kupowałem przez kolegę...
<więc temat rejestracji, gdy w końcu miałem neta mogę pominąć, chyba rozumiecie co się stało?>
Po wymianie maili z Auranem doszedłem do wniosku, że kupno oryginała było wywaleniem kasy w błoto, bo ściągając pirata bym se wygenerował kod i po problemie... Arghhh... I pomyśleć, że kilka dni temu miałem wykład o zaletach oryginałów nad piratami... przechodząc do kontekstu:
Mam więc TRS 2004 zakupiony na Allegro... Oraz TRS2004 z CDA'ction. I żadnego nie idzie zarejestrować... Ale nie o tym mowa (tu już tylko Auran może pomóc)... Mianowicie postanowiłem sobie urozmaicić grę i zainstalować sobie parę dodatków z waszego działu... Bardzo mi się spodobały wagony techniczne... Instaluję je i doszedłem do bardzo mi podobającego się
http://www.trainz.org/ptt...hniczny_07.html
Fajny down... chwila... Wózki z DLS?
Czyli bez rejestracji się nie obejdzie... A ja pomimo posiadania 2 kopii nie mogę ich pobrać...
I tu moje pytanie. Zna ktoś jakieś alternatywne źródło tych wózków? Bo po bitwie z Auranem dowiedziałem sie, aby kupić kolejną kopię TRS2004, aby móc cieszyć się grą... Tylko po co mi 3 kopie gry?
Pomógł: 15 razy Wiek: 39 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 448 Skąd: Kraków
Wysłany: 04-06-2008, 14:43
Problem trudny do rozwiązania...w ostateczności podlimkujesz sobie jakieś inne wózki, ale sprawdź na trainz.hu (wymagana rejestracja),czy tam ich nie ma do pobrania...choć nie wiem, czy ich download nie jest oparty w całości na DLS...
_________________ Would you know my name if I saw you in heaven ?
Problem trudny do rozwiązania...w ostateczności podlimkujesz sobie jakieś inne wózki, ale sprawdź na trainz.hu (wymagana rejestracja),czy tam ich nie ma do pobrania...choć nie wiem, czy ich download nie jest oparty w całości na DLS...
Wózki na www.trainz.hu są ale nie ma tych co są wymagane do tych wagonów :P
fma_middle_european_bogey<kuid2:149987:50031:1> tych wózków nie ma na www.trainz.hu
-bogey <kuid:173943:900001> do pobrania z www.trainz.in5.pl
-bogey-1 <kuid:173943:900002> do pobrania z www.trainz.in5.pl
Wyślij emaila do CD Projektu aby nadali ci nowy klucz abyś mógł zarejestrować swoją kopię gry :P Po rejestracji bez problemu możesz ściągać dodatki do TRSa ;)
Ostatnio zmieniony przez Kamil 04-06-2008, 14:49, w całości zmieniany 2 razy
Zawsze możesz podpiąc inne wózki - wchodząc w config i w linijece bogeys wpisac inny nr kuid... ktory jest zainstalowany w grze i pasuje wygladem do oryginalnego.
Osobiście polecam kupić jednak nową grę np w empiku.
W http://gram.pl nadal trwa promocja, gdzie TRS 2004 z SP 4 kosztuje.. 9zl. Ja tam kupowalem. I dzis mam 2 legalne wersje /z roku 2004 bez SP 2 i SP 4, oraz z roku 2006 juz z SP 4/, z czego jestem bardzo zadowolony.
Cóż... 3 kopie trainza (4 licząc pierwszą część) to chyba za dużo. A co za dużo to nie zdrowo.. Jeszcze pomęczę Auran mailami... Może się uda..
A co do wózków.. Dzięki! Jak widać na załączonym obrazku działają :D Wielkie dzięki!
Hmmm... Chyba spróbuję obrobić skórkę tej SM'ki... Bo bez loga rafinerii świetnie pasuje do składu...
Cóż... 3 kopie trainza (4 licząc pierwszą część) to chyba za dużo. A co za dużo to nie zdrowo..
Ja osobiście mam 2 TRS2004 - 1 Extra Klasyka, 1 z Gazety Wyborczej;
Do tego dochodzi TS2006, Trainz 1.1 PL i gigabajty dodatków - kilkanaście płyt CD-R oraz płyty DVD.