Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 1031 Skąd: Źmigród/Leszno
Wysłany: 12-03-2012, 22:56 Linia 162
Witam serdecznie. Mam do zaprezentowanie mój mały wytwór fikcyjny, nad którym pracuje już od dłuższego czasu. Jako, że zapragnąłem pojeździć sobie naszymi kochanymi pociamka po jakiejś zarośniętej mało używanej linii to sprawiłem sobie pewien krótki kawałek plus mała stacyjka. Jakoś tak wyszło, że pociągnąłem to dalej poprzez nadmiar nowych pomysłów i zachcianek powstała ta o to linia. Nie ma jeszcze ona nazwy, zarówno nie które stację też jeszcze ich nie noszą ale to nie jest faza końcowa więc jeszcze się to zrobi. Oto screeny --->
Parę słów o linii: Jest to linia w klimacie jesiennym wyjąca się poprzez lasy, pola, łąki porośnięte już zmęczonymi przez lato roślinami, a także wśród jezior i rzek. Linia w połowie zelektryfikowana w połowie nie. Na mapce znajdują się różnego rodzaju miejsca przemysłowe takie jak elektrownia, pole piaskowe, żwirownia, lokomotywownia, złomowisko. Planuję zrobić jeszcze kopalnie ale nie wiem jak się do tego zabrać. Proszę o konstruktywne uwagi co do mapki, co poprawić, zmienić wyrzucić lub dodać??? Jest to mój pierwszy projekt w trainz i nie bardzo wiem co może być złe lub dobre. Pozdrawiam ;)
Ostatnio zmieniony przez Cris 12-03-2012, 22:58, w całości zmieniany 1 raz