Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 31 Skąd: Kraków
Wysłany: 01-08-2012, 17:01 Problem z kluczem
Niedawno zakupiłem grę TS 2010, zainstalowałem, wszystko szło OK. Ale przy włączaniu gry należy wpisać ponownie klucz i tu się zaczyna mój problem. Przy wpisaniu klucza wyskoczył komunikat że wprowadzony klucz jest nieprawidłowy. Wie ktoś co z tym zrobić? Dodam że przy rejestracji gry na Planet Auran nie było żadnych problemów.
Jeśli zainstalowałeś grę bez wbudowanych dodatków a jest to wersja językowa Polska to nie uda Ci się pograć , bo miałem ten sam błąd i wiem że inni też. Przy instalacji musisz wybrać instalacje pełną , tzn z wszystkimi "śmieciami" , zajmuje więcej miejsca na dysku , ale przynajmniej nie wyskakuje problem z kluczem ;). Spróbuj , myślę że to pomoże.
Pozwole sobie odświeżyć ponieważ zaczęły mnie irytować te wbudowane dodatki i wywaliłem całkowicie z dysku TS2010 którego zakupiłem u nas w sklepie z myślą że ściągnę sobie angielską wersje skoro w naszej polskiej nie działa cdkey po instalacji bez tych wszystkich śmieci. Pobrałem , zainstalowałem bez dodatkowych 7GB szmelcowatych dodatków i okazuje się że problem z cdkeyem dalej jest. Czy to faktycznie każda wersja językowa ma ten bubel?
Lol , brak słów normalnie , a już myślałem że jest jakaś nadzieja... Zmuszanie do instalacji tego syfu mnie dobija no ale widze że nic na to nie poradzę. Pewnie informacji o naprawie w jakiś sposób tego defektu przez auran nie ma?
No nie zaprzeczę że się trzymają , ale tym razem liczyłem na jakiś cień nadziei :P. Spróbuje tak jak piszesz bo po naciśnięciu PPM na te śmieci nie idzie wybrać opcji usuń :/.
Jakoś sobie już poradzę , najbardziej mi zależało żeby tego syfu w ogóle nie instalować , ale jak nie idzie tego ominąć to trudno :). I tak zawsze moim marzeniem jest żeby tylko TS stabilnie działał. Dzięki za informację.